Teknisk analyse av Zoom - 190421 kursmål anbefaling tips zm aksjen
Tekniske analyser

Teknisk analyse av Zoom – 190421

Zoom Video Communications er et av de mange vekstselskapene som har blitt tynget av stigende 10-årsrente i USA. Nå kan det se ut som om det dannes en bunn. Les mer i teknisk analyse av Zoom aksjen.

Middelslang kursutvikling

I chartet for middelslang sikt kan se hvordan Zoom aksjen toppet ut i slutten av oktober. Etter dette har aksjen være inne i en fallende trend. Innenfor den fallende trenden kan vi se hvordan aksjekursen til Zoom Video Communications har testet støtte, gulv og gjennomsnittslinjen i trendkanalen. Det er også verdt å merke seg hvordan kursen har støtte og motstand fra tidligere topper og bunner. Siden tidlig mars kan det se ut til at aksjekursen har flatet ut, og den er nå på oversiden av gjennomsnittslinjen.

Ser vi på den tekniske indikatoren MACD kan vi se at det har blitt dannet lavere topper. Dette gir et signal om at det er et visst momentum i den fallende trenden. Samtidig er den siste bunnen på et høyere nivå enn forrige. MACD har også gitt kjøpssignal ved at det korte gjennomsnittet har brutt opp over det lange gjennomsnittet. Lavere topper har vi også i RSI. Her kan vi også se at det har blitt dannet en støtte ved at vi har fått høyere bunner.

Shorting av aksjer medfører ubegrenset risiko. Les hvordan du kan bruke andre instrumenter til å begrense risiko ved shorting.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

Kortsiktig kursutvikling zm zoom video communications teknisk analyse 190421
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling kan vi se hvordan vi har fått et death cross fra det korte flytende gjennomsnittet på 20 dager som har brutt ned gjennom det lange flytende gjennomsnittet på 100 dager. Dette er et salgssignal for mellomlang sikt. Videre kan vi også se hvordan aksjekursen har testet motstanden i begge gjennomsnittene. I ettertid har kursen reagert ned. Ennå er ikke kursen nede ved gjennomsnittslinjen og den første tekniske støtten ved $310,93.

Fremover blir det viktig å følge med på RSI og MACD. En utflatning i disse vil signalisere at vi kan forvente oss svakere kursutvikling. Når det kommer til tekniske støtter og motstand har vi nivåene rundt $310,93 og $350,88, i tillegg til de flytende gjennomsnittene og gjennomsnittslinjen i trendkanalen. Slik vi ser det er det ennå for tidlig å kjøpe Zoom aksjer siden den fallende trenden synes å være godt etablert og bekreftet av et death cross. Et brudd på den fallende trenden vil derimot kunne være et sterkt kjøpssignal.

Zoom Video Communications

Multipler*

 • P/E: 143,38
 • P/B: 24,49
 • P/S: 35,66

Selskapshendelser

 • Kvartalsrapport Q1: 02.06.21
 • Generalforsamling: 18.06.21
 • Utbytte: NA

*Data fra TradingView pr 19.04.21.

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *