Teknisk analyse av Overstock.com - 210421 kursmål anbefaling tips
Tekniske analyser

Teknisk analyse av Overstock.com – 210421

Overstock.com er inne i en fallende trendkanal, men siden januar har det blitt dannet høyere topper. Det kan være tidlige signaler om en ny stigende trend. Les mer i teknisk analyse av Overstock.com aksjen.

Middelslang kursutvikling

Fra mars 2020 til oktober samme år beveget aksjekursen til Overstock.com seg innenfor en stigende trendkanal. I tiden etter dette har kursen beveget seg innenfor en svakt fallende trendkanal, og innenfor denne har det blitt dannet flere tekniske støtter og motstander. Det som er interessant er at det siden januar har blitt dannet høyere bunner innenfor trenden. Om dette er starten på en ny stigende trend er for tidlig å si, men det er et positivt signal.

I midten av februar kom det et salgssignal fra MACD når det korte gjennomsnittet falt ned under det lange gjennomsnittet. Den tekniske indikatoren kom også med to nye salgssignaler når gjennomsnittene brøt ned gjennom 0-linjen i begynnelsen av mars. Siden den gang har det kommet en del falske signaler og støy fra indikatoren. I RSI chartet kan vi derimot se at det også har blitt dannet høyere bunner, og dette er også et positivt signal.

Begynner du å få erfaring med aksjehandel? Lær mer i vårt kurs i aksjehandel for viderekomne.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

Kortsiktig kursutvikling OSTK Overstock.com Overstock aksjen 210421
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling i Overstock.com aksjen kan vi se bedre hvordan taket og gulvet i trendkanalen har blitt testet den siste tiden. Det som også er interessant er støtten vi har fått fra de høyere bunnene. Denne har blitt testet, og har tidligere vært på nivå med den tekniske støtten fra det lange flytende gjennomsnittet på 100 dager. Støtten blir også testet nå, og vi har sterk motstand på oversiden fra gjennomsnittslinjen i trendkanalen og ved $67,68.

Vi har enda ikke fått noe klart signal om å kjøpe Overstock.com aksjer. Den fallende trenden er intakt og det er sterk motstand på oversiden av kursen. Å følge med på RSI og MACD vil være viktig fremover. Disse kan gi tidlige signaler. Videre er det også viktig at den tekniske støtten holder og at vi får et brudd opp. Dette vil i første omgang kunne løfte kursen opp mot motstanden ved $82,32.

Overstock.com

Multipler*

 • P/E: 55,97
 • P/B: 7,61
 • P/S: 1,11

Selskapshendelser

 • Kvartalsrapport Q1: 29.04.21
 • Generalforsamling: 13.04.21
 • Utbytte: NA

*Data fra TradingView pr 21.04.21.

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *