Teknisk analyse av Beyond Meat - 230421 teknisk analyse kursmål anbefalinger tips aksjetips
Tekniske analyser

Teknisk analyse av Beyond Meat – 230421

Beyond Meat aksjen har lenge beveget seg innenfor en svakt stigende trendkanalen. Det har også blitt etablert en fallende sekundærtrend. Les mer i vår tekniske analyse av Beyond Meat aksjen.

Middelslang kursutvikling

Siden mai i fjor har kursen til Beyond Meat beveget seg innenfor en svakt stigende trend som minner om en trading range. I løpet av denne perioden har det blitt dannet flere tekniske støtter og motstanden innenfor trendkanalen. Gjennomsnittslinjen i trendkanalen har også fungert som en viktig teknisk støtte og motstand. Siden slutten av januar har kursen beveget seg innenfor en fallende sekundærtrend. Denne har ført kursen ned til den tekniske støtten ved $125,98. Etter dette har kursen steget mot taket i denne trendkanalen.

MACD gav et kjøpssignal når aksjekursen reagert opp fra den tekniske støtten ved $125,98. Kjøpssignalet fra den tekniske indikatoren er fortsatt intakt, men vi kan se at stigningstakten til det korte gjennomsnittet har begynt å avta. Fremover kan det bli viktig å se om vi får et salgssignal dersom det korte snittet beveger seg under det lange, eller om vi får et kjøpssignal dersom det korte gjennomsnittet bryter opp over 0-linjen. I RSI chartet har vi en motstand fra lavere topper. RSI reagerer ned fra denne.

Vil du forsøke å få avkastning i et fallende marked? Les om å shorte aksjer.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

Kortsiktig kursutvikling bynd beyond meat aksjen aksje 230421
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling kan vi se hvordan kursen har reagert opp fra den tekniske støtten ved $125,98. Vi kan også se hvordan kursen har testet motstanden fra de flytende gjennomsnittene på 20 og 100 dager. De flytende gjennomsnittene har gitt et salgssignal, men gitt at kursen til Beyond Meat har en så svak stigende trend kan dette bli sett på som støy. Langt viktigere er disse nivåene som støtte og motstand.

RSI har gitt et salgssignal ved at indikatoren reagerer ned fra motstanden fra de lavere toppene. MACD viser også svakere utvikling. Dermed kan det bli viktig å følge med på disse fremover. Kursen er nær motstanden i taket av den fallende sekundærtrenden, og det er mulig vi får en test av denne. Vi tror ikke at et brudd på denne vil bli etablert, og dermed kan det nok være smart å være avventende fremfor å kjøpe Beyond Meat aksjer. Før vi får et tydelig kjøpssignal fra de tekniske indikatorene vil nok den fallende trenden gjelde.

Beyond Meat

Multipler*

 • P/E: -157,15
 • P/B: 22,73
 • P/S: 20,51

Selskapshendelser

 • Kvartalsrapport Q2: 05.05.21
 • Generalforsamling: 19.05.21
 • Utbytte: NA

*Data fra TradingView pr 23.04.21.

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *