Teknisk analyse av Airbnb - 260421 kursmål anbefalinger tips aksjetips
Tekniske analyser

Teknisk analyse av Airbnb – 260421

Siden midten av februar har aksjekursen til Airbnb falt tilbake mot gulvet i trendkanalen. Betyr det at vi har en kjøpsmulighet? Les mer i vår tekniske analyse av Airbnb aksjen.

Middelslang kursutvikling

Airbnb aksjen er i ferd med å etablere en lengre stigende trend, og etter at kursen har etablert en fallende sekundærtrend er den nå helt nede ved gulvet i den lengre stigende trendkanalen. Siden børsnoteringen har det også blitt dannet flere tekniske støtter og motstanden. Akkurat nå er også kursen i ferd med å teste støtten ved $170,00. På oversiden har vi motstand ved $180,50 og fra taket i den fallende trendkanalen.

MACD gav et salgssignal raskt etter at aksjekursen toppet ut i februar, og har siden stort sett vært negativ. Vi kan se at det korte gjennomsnittet har begynt å stige og nærmer seg det lange gjennomsnittet. Dette kan være signaler om at MACD kan komme til å gi et kjøpssignal om kort tid. Det er etablert en motstand i RSI chartet etter at indikatoren har dannet lavere topper. Et brudd på denne vil være et signal om styrke i oppgangen.

Belåning kan øke avkastning, men gir også høyere risiko. Les mer om giring og aksjer.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

Kortsiktig kursutvikling airbnb 260421
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling kan vi se at kursen har reagert opp fra den tekniske støtten ved $170,00, og er nå over gjennomsnittslinjen i den fallende sekundærtrenden. Kursen er også på undersiden av de flytende gjennomsnittene på 20 og 50 dager. Disse fungerer som teknisk motstand, og det er muligheter for at disse kan bli testet på kort sikt.

Ennå er den fallende sekunærtrenden intakt, noe som gjør at vi ikke kan se noen gode grunner til å kjøpe Airbnb aksjer. Får vi et kjøpssignal fra MACD ved at det korte gjennomsnittet går over det lange gjennomsnittet kan vi forvente oss en test av taket i den fallende trendkanalen. Et etablert brudd på denne vil være et mer langsiktig kjøpssignal for Airbnb aksjen.

Airbnb

Multipler*

 • P/E: -22,73
 • P/B: 35,98
 • P/S: 30,91

Selskapshendelser

 • Kvartalsrapport Q1: 15.05.21
 • Kvartalsrapport Q2: 15.08.21
 • Utbytte: NA

*Data fra TradingView pr 26.04.21.

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *