Teknisk analyse av Aurora Cannabis - 270421 kursmål anbefaling aksjetips tips
Tekniske analyser

Teknisk analyse av Aurora Cannabis – 270421

Det kan se ut til at aksjekursen til Aurora Cannabis er i ferd med å flate ut. Vi har også fått kjøpssignal fra MACD. Les mer om kursutviklingen i vår tekniske analyse av Aurora Cannabis aksjen.

Middelslang kursutvikling

I forrige tekniske analyse av Aurora Cannabis la vi vekt på hode/skulderformasjonen i chartet. Potensialet fra denne er ikke tatt ut, men det er signaler i chartet om at kursen er i ferd med å bunne ut. Vi kan se at siden sist har kursen testet støtte og motstand i gjennomsnittslinjen i den fallende trendkanalen og at det har blitt dannet en teknisk støtte ved $7,79. Nå har kursen fått et løft opp fra denne og fra gjennomsnittslinjen. Det kan være et tegn på at vi kan vente oss en test av motstanden i taket av den fallende trendkanalen.

Den tekniske indikatoren MACD har ganske nylig gitt et kjøpssignal ved at det korte gjennomsnittet har brutt opp over det lange gjennomsnittet. Vi kan også se at RSI har brutt opp gjennom en motstand fra lavere topper, og dette er også et positivt signal for Aurora Cannabis aksjen.

Vil du kjøpe aksjer i ACB? Les hvordan du kan investere i Aurora Cannabis uten kurtasje.

Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

Kortsiktig kursutvikling acb aurora cannabis aksjen 270421
Chart fra TradingView.

Chartet for kortsiktig kursutvikling for Aurora Cannabis gir oss ikke så mye ny informasjon om vi ikke allerede har vært innom. Det vi kan se er at det korte flytende gjennomsnittet på 20 dager ligger rett under taket i den fallende trendkanalen, og vil utgjøre en teknisk motstand før vi eventuelt kan få test av taket. Et etablert brudd på motstanden i trendtaket vil være et signal om trendskifte og være et kjøpssignal for Aurora Cannabis aksjen. På oversiden er det lite motstand før ved $10,49, og deretter fra det lange flytende gjennomsnittet på 100 dager om vi får et brudd på den fallende trenden. Ved en reaksjon ned fra trendtaket har vi støtte ved $8,35 og $7,79.

Aurora Cannabis

Multipler*

 • P/E: -0,52
 • P/B: 0,91
 • P/S: 7,09

Selskapshendelser

 • Kvartalsrapport Q3: 14.05.21
 • Kvartalsrapport Q4: 22.09.21
 • Utbytte: NA

*Data fra TradingView pr 27.04.21.

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

10 + seventeen =