Teknisk analyse av BYD Company - 270421 aksjetips anbefaling kursmål
Tekniske analyser

Teknisk analyse av BYD Company – 270421

BYD aksjen har brutt ut av den lengre stigende trenden. På den positive siden kan vi også si at den har brutt ut av den fallende sekundærtrenden. Les mer i teknisk analyse av BYD Company.

Middelslang kursutvikling

I vår forrige tekniske analyse av BYD aksjen la vi vekt på at vi hadde fått et brudd på den stigende trenden. I tillegg nevnte vi også at støtten og motstanden ved 165 HKD og 203 HKD kunne komme til å spille en viktig rolle fremover. Det ser ut til å ha holdt stikk. Kursen har testet den tekniske støtten ved 165 HKD og reagert opp fra denne. Dette har ført til at vi har fått en liten rektangelformasjon. I første omgang er dette et signal om at kursen konsoliderer eller har flatet ut. På sikt trenger vi enten et brudd på støtten eller motstanden for å si noe om videre kursutvikling.

Den tekniske indikatoren MACD gav et kjøpssignal i begynnelsen av april når det korte gjennomsnittet brøt opp over det lange gjennomsnittet. RSI på sin side har etablert høyere bunner siden mars, og har brutt ut av motstanden fra de lavere toppene, dette er også positive signaler.

Vurderer du å kjøpe BYD Company? Se hvordan du kan investere i BYD Company uten kurtasje.

Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

Kortsiktig kursutvikling byd aksjen 270421
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling kan vi se hvordan kursen testet den tekniske støtten ved 165,90 HKD og støtten fra det lange flytende gjennomsnittet på 100 dager. I perioden etter, hvor det har blitt dannet en rektangelformasjon, kan vi se at volumet har falt kraftig, samtidig som det er et par dager hvor vi har hatt oppgang på større volum. Dette kan være et signal om at det er mange investorer som sitter klare på sidelinjen og venter på en anledning til å posisjonere seg for en oppgang. Slik vi ser det, kan det være viktig å vente på et etablert brudd på taket i rektangelformasjonen før vi kjøper aksjer i BYD Company. Eventuelt kan det være verdt å vente på formasjoner eller signaler fra de tekniske indikatorene om at vi kan forvente et løft i kursen.

BYD Company

Multipler*

 • P/E: 106,78
 • P/B: 7,32
 • P/S: 2,80

Selskapshendelser

 • Årsrapport: NA
 • Kvartalsrapport: NA
 • Utbytte: NA

*Data fra TradingView pr 27.04.21.

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

5 × 1 =