Teknisk analyse av GOOG - 270421 alphabet aksjen kursmål anbefalinger tips aksjetips
Tekniske analyser

Teknisk analyse av GOOG – 270421

GOOG eller aksjen til Alphabet beveger seg helt oppe i taket av trendkanalen og har gjennomført flere tester av motstanden. Nå kommer det signaler om større kursbevegelser. Les mer i teknisk analyse av GOOG.

Middelslang kursutvikling

Siden sist har aksjekursen til GOOG beveget seg tett oppunder taket i trendkanalen og testet motstanden i dette. Dette har ført til at det har blitt dannet en rektangelformasjon. Denne formasjonen angir ikke noe sannsynlig retning for videre kursbevegelse, bare at vi kan forvente oss utslag i kursen. Et brudd på motstanden vil signalisere videre oppgang, mens et brudd på støtten vil signalisere et fall.

Det har nylig kommet et salgssignal fra MACD ved at det korte gjennomsnittet har beveget seg ned gjennom det lange gjennomsnittet. Ennå er ikke dette signalet veldig tydelig, og det er muligheter for at dette er kortsiktig støy. Lang viktigere er at RSI har dannet lavere topper, samtidig som aksjekursen har dannet høyere topper. Dette er en negativ divergens og et signal om at vi kan få økt volatilitet i tiden fremover.

Vurderer du å kjøpe Alphabet aksjer? Se hvordan du kan investere i Google uten kurtasje.

Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

Kortsiktig kursutvikling google alphabet 270421
Charts fra TradingView.

Som nevnt antok vi at motstanden i taket av trendkanalen kom til å bli viktig i vår forrige tekniske analyse av Google aksjen. Det kommer tydelig frem i chartet for kortsiktig kursutvikling at det stemte godt. Fremover kommer nok denne også til å spille en viktig rolle. Et brudd ned gjennom støtten vil kunne åpne for et fall ned mot støtten fra det korte flytende gjennomsnittet på 20 dager og gjennomsnittslinjen i trendkanalen. Får vi derimot et brudd opp er det ingen motstand for aksjekursen til Alphabet.

Alphabet

Multipler*

 • P/E: 39,37
 • P/B: 6,54
 • P/S: 7,98

Selskapshendelser

 • Kvartalsrapport Q1: 28.04.21
 • Generalforsamling: 03.06.21
 • Utbytte: NA

*Data fra TradingView pr 27.04.21.

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

5 × five =