Teknisk analyse av Snap - 270421 kursmål anbefaling aksjetips tips
Tekniske analyser

Teknisk analyse av Snap – 270421

Omvendt hode/skulderformasjon er en kjent vendeformasjon som signaliserer et trendskifte. Men, vi trenger et brudd for å få formasjonen bekreftet. Les mer i teknisk analyse av Snap aksjen.

Middelslang kursutvikling

Kursen til Snap Inc som er selskapet bak Snapchat har i lengre tid beveget seg innenfor en stigende trendkanal. Innefor denne er det først og fremst gjennomsnittslinjen som har vært en viktig teknisk støtte og motstand, selv om gulvet ble testet over en lengre periode fra august til oktober 2020. Nylig ble også taket i trendkanalen testet. Vi fikk ikke noe brudd, og i tiden etter har aksjen testet støtte og motstand fra gjennomsnittslinjen og gulvet i trendkanalen. I denne perioden har det også blitt dannet en omvendt hode/skulderformasjon. Dette er en vendeformasjon som signaliserer at den fallende trenden kan være i ferd med å snu.

Det kom et salgssignal fra MACD i begynnelsen av mars, etter at kursen toppet ut i slutten av februar. Den tekniske indikatoren var negativ frem til tidlig april hvor vi fikk et kjøpssignal. Nå er vi igjen i ferd med å få et nytt salgssignal ved at det korte gjennomsnittet kan bryte ned gjennom det lange gjennomsnittet. I RSI har det siden slutten av februar blitt dannet lavere topper, noe som har dannet en motstand. Utviklingen er negativ, men et brudd på motstanden vil være et kjøpssignal for Snap aksjen.

Vurderer du å gjøre din første investering? Lær mer i vårt kurs i aksjehandel for nybegynnere.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

Kortsiktig kursutvikling snap 270421
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling har vi lagt til candlesticks, noe som gjør det enklere å se hvordan aksjekursen testet motstanden fra taket i trendkanalen. Det kom et brudd, men dette ble ikke etablert. Deretter ble både støtte og motstand i gjennomsnittslinjen, og støtten ved $53,53 og motstanden ved $63,72 testet, noe som gav oss venstre skulder i den omvendte hode/skulderformasjonen. Dette ble fulgt opp med en test at støtten i gulvet og en ny test av motstanden ved $63,72, noe som dannet hodet i formasjonen, før vi fikk en ny test av gjennomsnittslinjen, og støtte/motstand ved $56,72 og $63,72.

Fremover er det den omvendte hode/skulderformasjonen som kan bli viktig å følge med på. Denne har vi ikke fått et brudd på, men med et bekreftet brudd på motstanden ved $63,72 vil formasjonen kunne indikere oppgang til taket i trendkanalen. Altså vil et etablert brudd være et solid signal om å kjøpe Snap aksjer. Får vi ikke et etablert brudd på $63,72 an vi forvente en ny test av gulvet i trendkanalen.

SnapChat

Multipler*

 • P/E: -95,45
 • P/B: 52,88
 • P/S: 32,07

Selskapshendelser

 • Kvartalsrapport Q2: 21.07.21
 • Kvartalsrapport Q3: 20.10.21
 • Utbytte: NA

*Data fra TradingView pr 27.04.21.

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *