Teknisk analyse av Li Auto - 280421 kursutvikling kursmål anbefalinger tips aksjetips
Tekniske analyser

Teknisk analyse av Li Auto – 280421

Li Auto beveger seg innenfor en fallende trend, og er i et område med viktig støtte og motstand. Les mer om kursutviklingen i vår tekniske analyse av Li Auto aksjen.

Middelslang kursutvikling

Siden toppen i slutten av november 2020 har aksjekursen til Li Auto etablert en fallende trendkanal. Innenfor trenden har kursen testet støtte og motstand fra tak, gulv og gjennomsnittslinje, i tillegg til å ha testet tekniske støtter og motstander fra tidligere topper og bunner. Aksjekursen beveger seg nå rett under gjennomsnittslinjen, og denne fungerer som en teknisk motstand. Over denne har vi motstand fra trendtaket som også er nær motstanden ved $26,45. På undersiden har vi støtte ved $20,50, $18,50 og fra trendgulvet.

MACD har gitt et kjøpssignal ved at det korte gjennomsnittet har brutt opp over det lange gjennomsnittet, men det har vært en del støy fra denne indikatoren, så dette bør nok ikke vektlegges for mye. RSI har over lengre tid dannet en motstand fra lavere topper, og indikatoren er i ferd med å teste denne. Et brudd opp gjennom motstanden kan være et signal om at vi kan få videre oppgang. Det har også blitt dannet høyere bunner den siste tiden.

Har du en plan for dine investeringer? Lær mer om aksjestrategi.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

Kortsiktig kursutvikling li auto aksje aksjen 280421
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling kan vi se hvordan de flytende gjennomsnittene på 20 og 100 dager har fungert som teknisk støtte og motstand. Siden aksjekursen nå er på undersiden av disse er de først og fremst motstand. For kort tid siden kan vi se at det korte gjennomsnittet brøt ned gjennom det lange gjennomsnittet. Dette er et death cross og et salgssignal.

De fleste signalene er negative for Li Auto aksjen, selv om det er lyspunkter. MACD har som nevnt gitt et kjøpssignal, mens RSI kan bryte opp gjennom motstanden. Men, vi tror ikke tiden er inne for å kjøpe Li Auto aksjer ennå. Den lengre trenden er intakt, og vi trenger et brudd på motstanden i taket av denne før bildet ser mer positivt ut for aksjen.

Li Auto

Multipler*

 • P/E: -157,24
 • P/B: 3,29
 • P/S: 10,82

Selskapshendelser

 • Generalforsamling: 30.04.21
 • Kvartalsrapport Q1: 14.05.21
 • Utbytte: NA

*Data fra TradingView pr 28.04.21.

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *