Teknisk analyse av Xpeng - 280421 kursmål anbefalinger tips aksjetips
Tekniske analyser

Teknisk analyse av Xpeng – 280421

Xpeng aksjen beveger seg innenfor en fallende trendkanalen og nærmer seg en viktig støtte. Det kan bety at aksjekursen er i ferd med å flate ut. Les mer i teknisk analyse av Xpeng aksjen.

Middelslang kursutvikling

Etter at aksjekursen til Xpeng toppet ut i slutten av november i fjor har den trendet nedover. Innenfor trenden har både tak og gulv blitt testet, og vi kan også se at gjennomsnittslinjen har spilt en viktig rolle som teknisk støtte og motstand. På veien nedover kan vi se at kursen har etablert flere tekniske støtter og motstander. Etter å ha reagert opp fra siste test av støtte i trendgulvet har aksjekursen beveget seg mellom den tekniske støtten ved $30,26 og motstanden ved $38,01.

Det korte gjennomsnittet i MACD beveger seg nå på oversiden av det lange gjennomsnittet, altså har denne nylig gitt et kjøpssignal. I det siste har denne tekniske indikatoren beveget seg flatt, så det er en overhengende sjanse om at dette signalet er støy. Dette støttes av at RSI har reagert ned fra motstanden fra de lavere toppene som har blitt dannet den siste tiden.

Vil du lage dine egne analyser? Les vår test av TradingView teknisk analyse verktøy.

Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

Kortsiktig kursutvikling xpev xpeng 280421 aksje aksjen
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling for Xpeng aksjen kan vi se at støtte og motstand ved $30,26 og $38,01 har vært viktige den siste tiden. Det samme gjelder for gjennomsnittslinjen i trendkanalen. Nylig har det korte flytende gjennomsnittet på 20 dager brutt ned gjennom det lange flytende gjennomsnittet på 100 dager. Dette er et death cross og regnes for å være et salgssignal for lengre sikt.

På kort sikt er det lite som gir signaler om å kjøpe Xpeng aksjer. Death cross fra flytende gjennomsnitt er klart negativt, og utviklingen i de tekniske indikatorene er heller ikke god. Den fallende trenden er intakt, og videre kursutvikling innenfor denne kan forventes. På kort sikt vil det være viktig at støtten ved $30,26 holder, og at vi kan få en test av motstanden i taket av trendkanalen.

Xpeng

Multipler*

 • P/E: -46,15
 • P/B: 4,61
 • P/S: 17,04

Selskapshendelser

 • Kvartalsrapport Q1: 14.05.21
 • Kvartalsrapport Q2: 13.08.21
 • Utbytte: NA

*Data fra TradingView pr 28.04.21.

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

three × 1 =