Teknisk analyse av Nvidia - 290421 kursmål anbefaling aksjetips tips
Tekniske analyser

Teknisk analyse av Nvidia – 290421

Nvidia har brutt ut av den svakt stigende trenden, noe som kan være et signal om høyere stigningstakt fremover. Les mer om kursutviklingen i vår tekniske analyse av Nvidia aksjen.

Middelslang kursutvikling

I vår forrige analyse av Nvidia aksjen anså vi det som sannsynlig at vi kom til å få en test av motstanden i taket av trendkanlen etter at vi hadde fått kjøpssignaler fra MACD, og at det hadde blitt etablert høyere bunner i aksjekurser. Nå har aksjekursen testet motstanden i taket av trendkanalen, og vi har fått et etablert brudd på denne. Taket i trendkanalen har også blitt testet som støtte. Det har også blitt etablert en stigende sekundærtrend, og etter å ha testet motstanden i taket av denne er nå aksjekursen under gjennomsnittslinjen.

Det tekniske indikatoren MACD, som var viste seg å være viktig før forrige oppgang, har nå gitt et salgssignal. Dette signalet har også kommet på et relativt høyt nivå, noe som kan bety at vi får en reaksjon ned. RSI har dannet en høyere topp, og det har også blitt dannet høyere bunner. Dette er et signal om god styrke i oppgangen vi har hatt. RSI tester nå støtten fra de høyere bunnene, og det blir viktig at denne holder.

Vurderer du å kjøpe aksjer i Nvidia? Se hvordan du kan investere i Nvidia uten kurtasje.

Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

Kortsiktig kursutvikling nvidia nvda aksje
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling i Nvidia aksjen kan vi bedre se detaljene i testene av støtte og motstand som har blitt gjort den siste tiden. Vi fikk et kraftig løft i kursen som sendte aksjen over taket i den lange stigende trendkanalen, og det kommer tydelig frem at motstanden fra den tidligere toppen har vært viktig. Denne ble først testet som støtte, før den ble testet som motstand etter at kursen reagert ned fra trendtaket. Aksjekursen er nå på undersiden av denne tekniske støtten/motstanden ved $613,21.

På kort sikt kan det være en større sjanse for at vi får en test av den tekniske støtten i taket av den lange trenden kursen har brutt ut av. Denne er i dag ved ca $595. Her vil også gulvet i den kortsiktige stigende trenden være om kort tid, noe som kan være et tegn på at dette blir et viktig støttenivå. En reaksjon opp fra denne vil kunne føre til at vi får en triangelformasjon i chartet. Å følge med på denne kan derfor bli veldig viktig. Et brudd opp fra motstanden vil da kunne være et solid kjøpssignal for Nvidia aksjen.

Nvidia

Multipler*

 • P/E: 88,59
 • P/B: 22,43
 • P/S: 22,72

Selskapshendelser

 • Kvartalsrapport Q1: 26.05.21
 • Generalforsamling: 03.06.21
 • Utbytte: NA

*Data fra TradingView pr 29.04.21.

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

two × 4 =