Teknisk analyse av Norwegian Cruise Line - 300421 kursmål anbefaling teknisk analyse
Tekniske analyser

Teknisk analyse av Norwegian Cruise Line – 300421

Det har blitt dannet en triangelformasjon i chartet for NCLH aksjen, og vi har nettopp fått et brudd på motstanden. Les mer i teknisk analyse av Norwegian Cruise Line Holdings aksjen.

Middelslang kursutvikling

I vår forrige tekniske analyse av Norwegian Cruise Line Holdings hadde vi fokus på at det korte flytende gjennomsnittet på 20 dager hadde krysset opp over det lange flytende gjennomsnittet på 100 dager i et golden cross. Som kjent er dette et kjøpssignal og en bekreftelse på stigende trend. Aksjen er fortsatt innenfor trenden, men siden sist har det blitt dannet lavere topp og høyere bunner. Dette har ført til at vi har fått en triangelformasjon. Her har vi også fått et brudd på motstanden i taket av formasjonen.

Bruddet på formasjonen ble bekreftet av den tekniske indikatoren MACD ved at det korte gjennomsnittet brøt opp over det lange gjennomsnittet. Dette er et kjøpssignal fra MACD. Bekreftelse på bruddet har vi også fått fra RSI som har brutt opp gjennom motstanden fra de lavere toppene, og dermed gitt et kjøpssignal.

Har du tro på videre oppgang for NCLH aksjen? Invester i Norwegian Cruise Line uten kurtasje.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

Kortsiktig kursutvikling nclh aksjen ncl aksje 300421
Charts fra TradingView.

Aksjekursen har testet støtten og mtostanden fra det korte flytende gjennomsnittet på 20 dager siden sist, og dette har holdt. Kursen er nå på oversiden av dette. I chartet for kortsiktig kursutvikling kan vi også se at vi har fått et etablert brudd på motstanden i taket av triangelformasjonen. Potensialet for denne formasjonen tilsvarer største avstand mellom tak og gulv, noe som betyr at vi kan sette et kursmål rett under $40 for Norwegian Cruise Line Holdings aksjen. Fremover blir det viktig at vi får etablert kursen over de tekniske motstandene ved $31,50 og $33,13. Vi kan også få en test av motstanden i taket av den stigende trendkanalen.

Norwegian Cruise Line

Multipler*

 • P/E: -1,80
 • P/B: 2,20
 • P/S: 7,47

Selskapshendelser

 • Kvartalsrapport Q1: 14.05.21
 • Generalforsamling: 20.05.21
 • Utbytte: NA

*Data fra TradingView pr 30.04.21.

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *