Teknisk analyse av Plug Power - 300421 kursmål anbefaling aksjetips tips
Tekniske analyser

Teknisk analyse av Plug Power – 300421

Plug Power aksjen har brutt ut av den langsiktige stigende trenden, og har nå etablert en fallende trend. Kursen er i et område med mye støtte. Les mer i vår teknisk analyse av Plug Power aksjen.

Middelslang kursutvikling

I vår forrige tekniske analyse av Plug Power aksjen nevnte vi at gulvet i den stigende trendkanalen kunne bli viktig. Til tross for at både RSI og MACD gav kjøpssignaler brøt aksjekursen seg ned gjennom støtten i gulvet. Kursen fulgte gjennomsnittslinjen i den fallende trenden ned til den tekniske støtten ved $25,00. I perioden etter dette har aksjekursen reagert oppover og er nå ved den tekniske motstanden ved $28,36.

Kjøpssignalet vi fikk fra MACD i vår forrige tekniske analyse viste seg å være støy. Et korte gjennomsnittet falt nemlig raskt tilbake under det lange gjennomsnittet. RSI falt også tilbake. Nå har det kommet et nytt etablert kjøpssignal fra MACD, men RSI ser ut til å ha toppet ut og faller nedover. Altså får vi tvetydige signaler fra de tekniske indikatorene.

Vil du utnytte svingingene i markedet? Les mer om day trading for nybegynnere.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

Kortsiktig kursutvikling plug power aksje 300421
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling kan vi se hvordan aksjekursen har testet motstanden i taket av den fallende trendkanalen, for så å reagere ned til den tekniske støtten ved $28,36. Et brudd på denne, noe som er sannsynlig da aksjekursen i dagens førhandel viser en kurs under $28. Det betyr at vi kan få et ny test av den tekniske støtten ved $25. Slik vi ser det vil en test av denne ikke være et signal om å kjøpe Plug Power aksjer, siden aksjekursen fortsatt er inne i den fallende trenden. MACD er som nevnt positiv, men vi trenger en bedring i RSI før vi vil vurdere å investere i Plug Power.

Plug Power

Multipler*

 • P/E: -20,54
 • P/B: 8,60
 • P/S: -128,89

Selskapshendelser

 • Kvartalsrapport Q1: 07.05.21
 • Generalforsamling: 04.06.21
 • Utbytte: NA

*Data fra TradingView pr 30.04.21.

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *