Teknisk analyse av ADA - 030521 cardano
Kryptovaluta

Teknisk analyse av ADA – 030521

ADA korrigerte kraftig ned fra forrige topp, og kursen testet støtten i gulvet av trendkanalen. Les mer om kursutviklingen i vår tekniske analyse av Cardano ADA.

Mellomlang kursutvikling for ADA

I vår forrige tekniske analyse av ADA nevnte vi at vi kunne få et brudd på taket i den stigende trendkanalen. Slik gikk det ikke. Vi fikk raskt et salgssignal fra MACD. Vi nevnte også at siden den lengre trenden fortsatt er positiv ville kursfall kunne gi god kjøpsmuligheter. Vi kan se at kursen testet støtten i gulvet av trendkanalen, og etter testet har kursen steget raskt. I løpet av den siste tiden har støtten i gjennomsnittslinjen blitt testet, og her har vi nå en rektangelformasjon.

Den tekniske indikatoren MACD har nylig gitt et kjøpssignal ved at det korte gjennomsnittet har brutt opp over det lange gjennomsnittet, i tillegg til å krysse opp over 0-linjen. Ser vi på RSI er tendensen mindre klar. Denne har flatet ut på et nivå som er lavere enn forrige topp, noe som er et negativt signal.

Vil du lære deg å lage egne analyser av Cardano ADA? Følg vårt kurs i teknisk analyse.

Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling for ADA

Kortsiktig kursutvikling for ADA 030521
Charts fra TradingView.

Kursen til ADA brøt ned gjennom det korte flytende gjennomsnittet på 20 dager, noe som er et svakt tegn. Dette kan være et tidlig signal om at kursen fortsatt vil bevege seg innenfor den svakt stigende trendkanalen. Fremover er det rektangelformasjonen som blir viktig å følge med på. Dette er en formasjon som ikke angir retning, og dermed må vi få et brudd på enten støtten eller motstanden. Et brudd opp gjennom motstanden vil være et signal for å kjøpe ADA, mens et brudd ned gjennom støtten vil være et salgssignal.

Kjøpe ADA kryptovaluta

 • Anbefalt nettmegler
 • 33 kryptovaluta
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Teknisk analyse
 • Eget investorforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Investering i kryptovaluta er ikke regulert i Norge. Du har dermed ingen forbrukerbeskyttelse. Din egenkapital er utsatt for risiko.

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

seventeen − 5 =