Teknisk analyse av IOTA - 030521 kurs
Kryptovaluta

Teknisk analyse av IOTA – 030521

Kursen til IOTA har etablert en stigende trendkanal, men møter nå sterk teknisk motstand. Les mer om kursutviklingen i vår tekniske analyse av IOTA kryptovaluta.

Mellomlang kursutvikling for IOTA

I vår forrige tekniske analyse av IOTA nevnte vi at kursfall kunne bety kjøpsmulighet for IOTA. Kort tid etter vi slapp analysen toppet kursen ut og falt tilbake til den tekniske støtten ved $1,659. Nå har kursen reagert opp, og vi har fått en stigende trendkanal. Kursen beveger seg nå under gjennomsnittslinjen som fungerer som en teknisk motstand, videre har vi også en teknisk motstand ved $2,166. Over dette nivået er det også motstand fra tidligere topp ved $2,512 og taket i trendkanalen. På undersiden har vi støtte ved $1,808 og gulvet i trendkanalen.

Den tekniske indikatoren MACD gav et salgssignal i slutten av april når det korte gjennomsnittet brøt ned gjennom det lange gjennomsnittet. Denne indikatoren er fortsatt negativ. RSI brøt ned gjennom støtten fra de høyere bunnene, noe som er et tegn på svakhet i kursutviklingen. Men, her kan det se ut som om vi nå får en høyere bunn, noe som er positivt.

Vil du forsøke å unytte svingningene i markedet? Les mer om daytrading.

Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling for IOTA

Kortsiktig kursutvikling for IOTA 030521
Charts fra TradingView.

Kursen til IOTA brøt ned gjennom det korte flytende gjennomsnittet på 20 dager, men reagerte raskt opp etter at det traff bunnen i den stigende trendkanalen. På kort sikt er det lite tekniske triggere som kan gi signal om å kjøpe IOTA, men ved et brudd på den tekniske motstanden ved $1,808 vil vi kunne få en ny test av taket i trendkanalen. Trenden er fortsatt positiv, og dermed kan det være riktig å kjøpe når kursen faller.

Kjøpe IOTA kryptovaluta

 • Anbefalt nettmegler
 • 33 kryptovaluta
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Teknisk analyse
 • Eget investorforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Investering i kryptovaluta er ikke regulert i Norge. Du har dermed ingen forbrukerbeskyttelse. Din egenkapital er utsatt for risiko.

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

twenty − twenty =