Teknisk analyse av Ripple - 030521 xrp 1
Kryptovaluta

Teknisk analyse av Ripple – 030521

Den siste tiden har det vært store svingninger i kursen til Ripple XRP. Vi har også fått en omvendt hode/skulderformasjon. Les mer i teknisk analyse av Ripple XRP.

Mellomlang kursutvikling for Ripple

I vår forrige tekniske analyse av Ripple la vi vekt på at kursen hadde gått mye på kort tid. Videre trakk vi frem den tekniske støtten ved $1,371, det korte flytende gjennomsnittet på 20 dager og den psykologiske støtten ved $1,000. Siden kursen toppet ut 14. mars fikk vi et kraftig fall, og vi kan se hvordan alle de tekniske støttene ble testet. Støtten ved $1,371 ble testet også som motstand, og dette nivået har i ettertid blitt taket i omvendt hode/skulderformasjonen. Potensialet fra denne formasjonen tilsvarer største avstand mellom støtten i hodet og motstanden eller taket i formasjonen. Altså signaliserer formasjonen videre oppgang til $1,753.

Den tekniske indikatoren MACD gav et salgssignal når det korte gjennomsnittet brøt ned gjennom det lange gjennomsnittet. Nylig har vi fått et kjøpssignal siden det korte gjennomsnittet nå har brutt opp over det lange gjennomsnittet. Vi kan se at RSI også gav et salgssignal når indikatoren brøt ned gjennom støtten fra de høyere bunnene.

På utkikk etter en norsk kryptobørs? Les våre MiraiEx erfaringer.

Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling for Ripple

Kortsiktig kursutvikling for Ripple 030521 xrp
Charts fra TradingView.

Med candlesticks i chartet for kortsikt kursutvikling kan vi se hvordan støtten i det korte gjennomsnittet på 20 dager ble testet. Potensialet fra den omvendte hode/skulderformasjonen er ikke tatt ut, noe som betyr at det i følge denne fortsatt er oppside i kursen. Det er i ferd med å dannes en støtte/motstand i området ved $1,600, og et brudd på denne vil kunne være et nytt signal om å kjøpe Ripple. Kursen har gått mye på kort sikt, noe som åpner for at vi også kan få en konsolidering i tiden fremover. Her ser det ut til at støtten ved $1,371 og motstand fra tidligere topper kan bli viktige.

Kjøpe Ripple kryptovaluta

 • Anbefalt nettmegler
 • 33 kryptovaluta
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Teknisk analyse
 • Eget investorforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Investering i kryptovaluta er ikke regulert i Norge. Du har dermed ingen forbrukerbeskyttelse. Din egenkapital er utsatt for risiko.

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

ten − seven =