Teknisk analyse av Coca Cola - 040521 kursmål anbefalinger tips
Tekniske analyser

Teknisk analyse av Coca Cola – 040521

Aksjekursen til Coca Cola beveger seg fortsatt innenfor den stigende sekundærtrenden og det er lite motstand på oversiden. Les mer om kursutviklingen i vår tekniske analyse av Coca Cola.

Middelslang kursutvikling

I vår forrige tekniske analyse av Coca Cola nevnte vi at støtte/motstand fra gjennomsnittslinjen, og den tekniske støtten og motstanden ved $52,57 og $53,98 kunne bli viktig frem til selskapet slapp tallene for første kvartal. Disse tallene kom inn bedre enn ventet, og vi fikk derfor et løft i kursen som førte til at motstanden ved $53,98 ble brutt. Aksjekursen er i dag på oversiden av gjennomsnittslinjen i den lange hovedtrenden, men på undersiden av gjennomsnittslinjen i sekundærtrenden. Kursen har testet neste motstand ved $54,48, og slik vi ser det er det sannsynlig med en ny test i løpet av kort tid.

MACD har gitt et salgssignal, men dette kan vise seg å være støy da falltakten i indikatoren er lav. Vi kan også se at RSI har reagert opp fra støtten fra de høyere bunnene, og dette kan være en avkreftelse på salgssignalet fra MACD. Uansett vil det være viktig å følge med på utviklingen i begge disse indikatorene fremover for å se etter tidlige signaler om at kursen kan toppe ut.

Coca Cola aksjen er kjent for å utbetale gode utbytter. Les mer om defensive aksjer.

Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

Kortsiktig kursutvikling cola aksje aksjer 040521
Charts fra TradingView.

På kort sikt er det lite formasjoner som kan sette fart i aksjen, og da er det momentumet som kan trekke kursen over den siste motstanden ved $54,84. I første omgang kan vi nok forvente oss en oppgang mot taket i den stigende sekundærtrenden. Både hoved- og sekundærtrenden er stigende, og det betyr at kursfall kan utnyttes ved å kjøpe Coca Cola aksjer. Ellers kan det som nevnt bli viktig å følge med på de tekniske indikatorene MACD og RSI.

Kjøp The Coca Cola Company aksjer uten kurtasje

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer fra hele verden
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Din egenkapital er utsatt for risiko.

The Coca Cola Company

Multipler*

 • P/E: 32,64
 • P/B: 11,54
 • P/S: 7,01

Selskapshendelser

 • Kvartalsrapport Q2: 21.07.21
 • Kvartalsrapport Q3: 22.10.21
 • Utbytte: 14.06.21 $0,42

*Data fra TradingView pr 04.05.21.

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: