Teknisk analyse av Tilray - 040521 kursmål anbefaling tips
Tekniske analyser

Teknisk analyse av Tilray – 040521

Kursen til Tilray har tilsynelatende flatet ut, men den fallende trenden er fortsatt intakt. Les mer om kursutviklingen i vår teknisk analyse av Tilray aksjen.

Middelslang kursutvikling

I vår forrige tekniske analyse av Tilray la vi vekt på at MACD hadde gitt et salgssignal, og at kursen hadde falt ned under det korte flytende gjennomsnittet på 20 dager. Vi nevnte også at det lange flytende gjennomsnittet på 100 dager kunne komme til å bli en viktig støtte. Kursen falt noe videre i dagene etter analysen, og i dag befinner den seg ved støtten på $17,00. På oversiden har vi en motstand ved $21,58, mens på undersiden har vi støtte fra gjennomsnittslinjen i trendkanalen, $17,00, og deretter hele nede ved $10,81.

MACD gav nylig et kjøpssignal når det korte gjennomsnittet krysset over det lange gjennomsnittet, men vi kan se at stigningstakten til gjennomsnittene er lav, noe som kan være et tegn på at kjøpssignalet er støy. Den tekniske indikatoren RSI viser heller ingen klar tendens. Det har blitt dannet en lavere topp, og det kan være et signal om svakhet i kursutviklingen.

Fallende kurser kan skape muligheter. Les mer om å shorte aksjer.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

Kortsiktig kursutvikling tlry 040521
Charts fra TradingView.

Vi skrev at det lange flytende gjennomsnittet på 100 dager ville kunne bli en viktig støtte for Tilray aksjen. Denne ble testet kun få dager etter vi slapp vår analyse. I tiden frem til i dag har dette nivået blitt testet flere ganger. Videre kan vi se at det korte flytende gjennomsnittet nærmer seg det lange gjennomsnittet, og går dette under det lange vil dette være et salgssignal.

Tilray

Multipler*

 • P/E: -7,02
 • P/B: 7,21
 • P/S: 12,81

Selskapshendelser

 • Kvartalsrapport Q1: 11.05.21
 • Generalforsamling: 28.05.21
 • Utbytte: NA

*Data fra TradingView pr 04.05.21.

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *