Teknisk analyse av Walt Disney - 040521 kursmål anbefaling tips
Tekniske analyser

Teknisk analyse av Walt Disney – 040521

Walt Disney aksjen har truffet en viktig støtte og snart skal selskapet slippe tall for andre kvartal. Det kan sette fart på kursen. Les mer i teknisk analyse av Walt Disney aksjen.

Middelslang kursutvikling

I forrige analyse av Walt Disney aksjen la vi vekt på at vi hadde fått et salgssignal fra MACD, og at vi har fått lavere topper i både aksjekurs og RSI. Vi har fått et brudd på motstanden fra de lavere toppene i aksjekursen. Aksjekursen beveger seg flatt og begynner å nærme seg gulvet i trendkanalen. I området hvor kursen beveger seg har vi en teknisk motstand ved $193,00 og en teknisk støtte ved $182,59.

MACD har nylig gitt et kjøpssignal i og med det korte gjennomsnittet har brutt opp over det lange lange gjennomsnittet. Her ligger vi også an til å få nye kjøpssignal forutsatt at gjennomsnittene beveger seg opp over 0-linjen. RSI har fortsatt tendensen hvor det dannes høyere bunner og lavere topper. Slik vi ser det kan et brudd på støtte eller motstand gi tydelige signaler om hvor kursen til Walt Disney aksjen skal bevege seg videre.

Vil du lære mer om teknisk analyse? Følg våre kurs i teknisk analyse.

tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

Kortsiktig kursutvikling walt disney aksje 040521
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling kan vi se hvordan kursen over tid har testet den tekniske støtten og motstanden fra det krote flytende gjennomsnittet på 20 dager. Den gjorde nylig et brudd opp på motstanden, men har siden falt tilbake. Vi kan også se at den tekniske støtten ved $182,59 har vært viktig den siste tiden. En ny test av denne kan være sannsynlig på kort sikt, men slik vi ser det vil ikke dette være et signal om å kjøpe Walt Disney aksjer, her vil det bli langt viktigere at vi får et brudd på den tekniske motstanden i RSI chartet før vi har solide kjøpssignaler.

Kjøp Walt Disney aksjer uten kurtasje

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer fra hele verden
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Din egenkapital er utsatt for risiko.

Walt Disney

Multipler*

 • P/E: -67,71
 • P/B: 3,93
 • P/S: 5,47

Selskapshendelser

 • Kvartalsrapport Q2: 13.05.21
 • Kvartalsrapport Q3: 04.08.21
 • Utbytte: NA

*Data fra TradingView pr 04.05.21.

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: