Teknisk analyse av Subsea 7 - 060521 kursmål anbefaling tips aksjetips
Tekniske analyser

Teknisk analyse av Subsea 7 – 060521

Subsea 7 aksjen har falt tilbake fra forrige topp og er nå helt nede ved trendgulvet i den lange stigende trenden. Kan det være en kjøpsmulighet? Les mer i vår tekniske analyse av Subsea 7 aksjen.

Middelslang kursutvikling

I chartet for mellomlang kursutvikling i Subsea 7 aksjen kan vi se at kursen har dannet en lenger stigende trend hvor både gulv og tak har blitt testet ved flere anledninger. Vi kan også se at gjennomsnittslinjen i trendkanalen har vært en viktig støtte og motstand for aksjekursen. Etter at kursen toppet ut i midten av mars har det blitt etablert en fallende sekundærtrend som har ført kursen helt ned til gulvet i den lange trendkanalen. Kursen har også brutt ned gjennom støtten den hadde ved 84,44 kr.

Den tekniske indikatoren MACD har vært negativ siden midten av mars, men har nå bunnet ut og begge gjennomsnittene beveger seg sidelengs. Et løft i det korte gjennomsnittet kan være et kjøpssignal. RSI har siden oktober og november i fjor dannet høyere bunner og lavere topper, noe som gir støtte og motstand. De lavere toppene har kommet samtidig som vi har fått høyere topper i aksjekursen, noe som danner en negativ divergens. Dette kan signalisere at vi får økt volatilitet fremover.

Vil du lære mer om hvordan du bruker tekniske indikatorer? Følg vår kurs i teknisk analyse for viderekomne.

Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

Kortsiktig kursutvikling subc subsea 7 060521
Charts fra TradingView.

Det korte og det lange flytende gjennomsnittene på 20 og 100 dager gav et kjøpssignal i slutten av november når 20-dagersnittet brøt opp over snittet på 100 dager. I denne perioden har det korte gjennomsnittet blitt testet som både støtte og motstand. I midten av mars brøt kursen ned gjennom dette gjennomsnittet, og nå fungerer dette som en teknisk motstand. Videre kan vi også se at aksjekursen er i ferd med å teste den tekniske støtten i gulvet av den lange trendkanalen.

Fremover er det nok RSI og MACD som blir viktig å følge med på. Et brudd på motstanden fra de lavere toppen i RSI vil være et signal om å kjøpe Subsea 7 aksjer, og at den negative divergensen er brutt. Videre er aksjekursen inne i en fallende sekundærtrend, og det er viktig at denne blir brutt slik at kursen kan forsette innenfor den stigende trendkanalen. Får vi derimot et brudd på støtten i RSI vil dette bety at vi kan få et trendskifte. I første omgang vil da gjennomsnittet på 100 dager være støtte.

Kjøp Subsea 7 aksjer uten kurtasje

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser
 • Fractional shares

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Din egenkapital er utsatt for risiko.

Subsea 7

Multipler*

 • P/E: -2,38
 • P/B: 0,69
 • P/S: 0,74

Selskapshendelser

 • Kvartalsrapport Q2: 28.07.21
 • Kvartalsrapport Q3: 17.11.21
 • Utbytte: NA

*Data fra TradingView pr 06.05.21.

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: