Teknisk analyse av BYD Company - 120521 kursmål anbefaling tekniske analyser
Tekniske analyser

Teknisk analyse av BYD Company – 120521

BYD Company aksjen er fortsatt inne i en fallende trendkanal. Likevel kan det være mulighet for at aksjekursen er i ferd med å flate ut. Les mer i tekniske analyse av BYD Company.

Middelslang kursutvikling

I vår forrige tekniske analyse av BYD Company la vi vekt på at det hadde blitt dannet en rektangelformasjon i chartet. Dette er som kjent en teknisk formasjon som ikke angir retning, og vi var derfor avhengige av et etablert brudd på enten støtten eller gulvet i denne før vi kunne si noe om videre kursutvikling. Siden sist har vi fått et etablert brudd på støtten, noe som har ført til videre kursfall.

I chartet har vi oppdatert trendkanalen, da det ser ut til at vi fortsatt er inne i en sammenhengende kursbevegelse siden aksjen toppet ut i slutten av januar. Aksjen har brutt ned gjennom den tekniske støtten 165,90 HKD, og tester nå støtten ved 145,60 HKD og gjennomsnittslinjen i den fallende trendkanalen. At vi har fått en test av gjennomsnittslinjen er et godt tegn, og kan være et signal om at vi kan få en test av motstanden i taket av trendkanalen.

I slutten av april fikk vi et salgssignal fra den tekniske indikatoren MACD når det korte gjennomsnittet brøt ned gjennom det lange gjennomsnittet. Indikatoren er fortsatt negativ, men det kan se ut til at det korte gjennomsnittet har flatet ut og er i ferd med å nærme seg det lange gjennomsnittet. RSI viser ingen tendens etter at vi fikk et brudd på støtten fra de høyere bunnene. Indikatoren har nå reagert opp etter å ha vært under 30-linjen, som er et signal om at aksjen var oversolgt.

Vurderer du å investere i BYD Company? Se vår steg for steg guide for å kjøpe BYD aksje.

Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

Kortsiktig kursutvikling byd company 120521 aksjetips
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling kan vi se at aksjekursen til BYD Company har brutt ned gjennom det lange flytende gjennomsnittet på 100 dager siden siste analyse. Dette er et negativt signal, og her er det også verdt å merke seg at det korte flytende gjennomsnittet på 20 dager nå vil kunne komme til å bryte ned gjennom det lange gjennomsnittet. Det vil i så fall være et death cross og er et salgssignal for lang sikt.

På kort sikt er det lite grunner til å kjøpe BYD aksjen, da vi har flere negative signaler. For at aksjen skal bli interessant trenger vi et brudd på motstanden eller taket i den fallende trendkanalen. Det kan være verdt å følge med på RSI for å se om vi kan få et brudd på motstanden fra de lavere toppene. Dette vil i så fall være et positivt signal om at aksjen kan ha flatet ut.

BYD Company

Multipler*

 • P/E: 89,57
 • P/B: 6,14
 • P/S: 2,34

Selskapshendelser

 • Kvartalsrapport: NA
 • Kvartalsrapport: NA
 • Utbytte: NA

*Data fra TradingView pr 12.05.21.

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

twelve − ten =