Teknisk analyse av Tattooed Chef - 130521 kursmål anbefaling aksjetips tips
Tekniske analyser

Teknisk analyse av Tattooed Chef – 120521

Aksjekursen til Tattooed Chef har etablert en fallende trend, men vi har signaler om at vi kan se en bunn for kursen. Les mer om kursutviklingen i vår tekniske analyse av Tattooed Chef aksjen.

Middelslang kursutvikling

Det siste året har vært volatilt for Tattooed Chef aksjen. I september i fjor ble det satt en all time high på $28,00, mens aksjekursen i dag er på $17,05. Siden slutten av desember har aksjekursen dannet en fallende trend, og innenfor denne har tak og gulv blitt testet flere ganger. Gjennomsnittlinjen har også vært viktig, og kursen har nettopp brutt opp gjennom denne. Det har blitt dannet flere tekniske støtter og motstander, og nå beveger kursen seg mellom motstanden på $18,33 og støtten ved $16,76.

I slutten av februar brøt både det korte og det lange gjennomsnittet i den tekniske indikatoren MACD gjennom 0-linjen, og det var salgssignaler for aksjen. Begge gjennomsnittene beveger seg fortsatt på undersiden av 0-linjen, noe som er negativt. Det har kommet et kjøpssignal fra MACD ved at det korte gjennomsnittet har brutt opp over det lange gjennomsnittet, men slik vi ser det er det stor sannsynlighet for at dette er støy.

Siden slutten av februar har det blitt dannet en motstand fra lavere topper i RSI. Dette har vært en bekreftelse på den fallende trenden. Nylig har vi fått et brudd på denne motstanden, og det kan sees på som et kjøpssignal.

Vil du investere i TTCF? Se hvordan du kan kjøpe Tattooed Chef aksjer uten kurtasje.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

Kortsiktig kursutvikling TTCF aksjen tattooed chef aksjer 130521
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling kan vi se at det korte flytende gjennomsnittet på 20 dager har vært en viktig støtte. Kursen har nå brutt gjennom denne, og dermed fungerer den nå som en teknisk motstand. Det samme gjelder også for det lange flytende gjennomsnittet på 100 dager. Her er det også viktig å merke seg at det korte gjennomsnittet har brutt ned gjennom det lange gjennomsnittet i et death cross som er et salgssignal.

Fremover blir det nok viktig å følge med på de tekniske indikatorene RSI og MACD. For RSIs del gjelder det å få etablert høyere bunner som kan danne en støtte for den tekniske indikatoren. På MACD, som har gitt et kjøpssignal, vil det være viktig å få en bekreftelse på dette ved at gjennomsnittene bryter opp over 0-linjen. Den fallende trenden er også inntakt, og før vi får et brudd på denne vil vi være avventende til aksjen.

Tattooed Chef

Multipler*

 • P/E: 76,78
 • P/B: 5,22
 • P/S: 30,90

Selskapshendelser

 • Kvartalsrapport Q2: 15.08.21
 • Kvartalsrapport Q3: 09.11.21
 • Utbytte: NA

*Data fra TradingView pr 12.05.21.

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *