Teknisk analyse av ADA - 280521 kursmål anbefaling
Kryptovaluta

Teknisk analyse av ADA – 280521

Cardano ADA har falt tilbake etter å ha satt en ny ATH. Nå beveger kursen seg mellom viktige tekniske støtter og motstander. Les mer om hva du bør følge med på fremover i vår tekniske analyse av Cardano ADA.

Mellomlang kursutvikling for ADA

I vår forrige tekniske analyse av Cardano ADA la vi vekt på at rektangelformasjonen kunne komme til å spille en viktig rolle fremover. Et etablert brudd på enten støtten eller motstanden ville nemlig signalisere hvor vi kunne forvente at kursen skulle gå videre. Vi fikk et brudd på den tekniske motstanden i formasjonen, og i tiden etter steg ADA kursen kraftig. Potensialet fra formasjonen er tatt ut, og kursen har nå korrigert tilbake.

Den siste tiden er det den tekniske motstanden ved $1,796 og støttene ved $1,318 og $1,479 som har vært viktigst. Kursen viser ingen tydelig trend, noe som kan tyde på at vi er i ferd med å få en utflatning i kursen.

Vi nevnte at den tekniske indikatoren MACD gav et kjøpssignal når det korte gjennomsnittet krysset over det lange gjennomsnittet i forrige analyse. Denne indikatoren holdt seg positiv frem til 19. mai hvor vi fikk et salgssignal når det korte gjennomsnittet krysset ned under det lange gjennomsnittet. Her er vi også i ferd med å få nye salgssignaler forutsatt at gjennomsnittene bryter ned gjennom 0-linjen.

Siden sist har det blitt dannet en høyere bunn i RSI chartet, noe som er positivt. Men, det kan se ut til at indikatoren har toppet ut, noe som enten kan gi en ny test av støtten fra den høyere bunnen eller et brudd på støtten.

Vil du investere? Vi viser deg steg for steg hvordan du kan kjøpe Cardano.

Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling for ADA

Kortsiktig kursutvikling for ADA 280521 kursmål
Charts fra TradingView.

Med candlesticks i chartet for kortsiktig kursutvikling kan vi se hvor volatil kursen til ADA har vært den siste tiden. Det kommer også tydlig frem hvordan kursen har testet både støtte og motstand fra det korte flytende gjennomsnittet på 20 dager, og at kursen har beveget seg mot det lange flytende gjennomsnittet på 100 dager.

Siden vi ikke har noen tekniske formasjoner eller tydelige trender viser chartet ikke noen signaler om sannsynlig retning på fremtidig kursutvikling. Men, vi har flere viktige tekniske støtter og motstander. Brudd på disse kan gi viktige signaler. På oppsiden er det motstanden ved $1,769 som kan bli viktig, mens på nedsiden har vi støtte ved $1,479 og ved $1,318.

Kjøpe ADA kryptovaluta

 • Anbefalt nettmegler
 • 33 kryptovaluta
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Teknisk analyse
 • Eget investorforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Investering i kryptovaluta er ikke regulert i Norge. Du har dermed ingen forbrukerbeskyttelse. Din egenkapital er utsatt for risiko.

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

20 − 9 =