Teknisk analyse av IOTA - 280521 kursmål anbefaling tips
Kryptovaluta

Teknisk analyse av IOTA – 280521

IOTA kursen har lite støtte, noe som kan bety at vi får et videre kursfall. Det er lite støtte i området hvor kursen beveger seg, men MACD viser tegn til bedring. Les mer om kursutviklingen i vår tekniske analyse av IOTA kryptovaluta.

Mellomlang kursutvikling for IOTA

I den siste tekniske analysen av IOTA kryptovaluta nevnte vi at det var lite triggere som signaliserte kjøp. I tiden etter den analysen ble det også dannet en triangelformasjon, og med brudd på støtten i formasjonen fikk vi et kraftig fall ut av den stigende trendkanalen og ned gjennom flere tekniske støtter.

Den tekniske indikatoren MACD har stort sett vært negativ siden IOTA kursen toppet ut i april. Vi fikk også nye salgssignaler fra indikatoren når gjennomsnittene brøt ned gjennom 0-linjen. Nå kan det se ut til at det korte gjennomsnittet har bunnet ut, og det er i ferd med å nærme seg det lange gjennomsnittet. Går det korte snittet over det lange snittet vil dette være et kjøpssignal. RSI har dannet en motstand fra lavere topper, og før vi får et klart kjøpssignal for IOTA kryptovaluta må denne bli brutt.

På vår side kan du følge IOTA kurs i realtid.

Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling for IOTA

Kortsiktig kursutvikling for IOTA 280521 anbefaling
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling i IOTA kursen med candlesticks kan vi se hvordan bruddet på støtten i trinagelformasjonen førte til et kraftig fall. I området rundt støtten hadde vi flere viktige motstander og støtter som ble testet, og sammen førte dette til den store kursbevegelsen. Etter fallet ble støtten fra det lange flytende gjennomsnittet på 100 dager testet flere ganger. I dag er kursen på undersiden av dette, og vi har ingen støtte før langt lavere kursnivåer.

Fremover vil det være viktig å få etablert en bunn med sterk støtte for å unngå videre fall i kursen. Som nevnt ser vi bedring i den tekniske indikatoren MACD ved at det korte gjennomsnittet er i ferd med å falte ut, men dette alene vil ikke utgjøre noe tydelig kjøpssignal. Inntil videre vil det derfor være fornuftig å avvente, følge med på MACD, og se etter vendeformasjoner eller andre signaler om at bunnen er nådd for IOTA.

Kjøpe IOTA kryptovaluta

 • Anbefalt nettmegler
 • 33 kryptovaluta
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Teknisk analyse
 • Eget investorforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Investering i kryptovaluta er ikke regulert i Norge. Du har dermed ingen forbrukerbeskyttelse. Din egenkapital er utsatt for risiko.

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

four × 5 =