Teknisk analyse av NCLH - 280521 kursmål anbefaling tips
Tekniske analyser

Teknisk analyse av NCLH – 280521

Aksjekursen til Norwegian Cruise Line Holdings har beveget seg tilnærmet flatt den siste tiden, men er fortsatt innenfor den stigende trenden. Les hva som blir viktig å følge med på i vår tekniske analyse av Norwegian Cruise Line aksjen.

Middelslang kursutvikling

Det vi la mest vekt på i vår forrige analyse av Norwegian Cruise Line aksjen var triangelformasjonen vi hadde fått et brudd ut fra. Potensialet fra denne formasjonen var $40. Kursen falt tilbake, og testet støtter ved $26,86 og $28,98, i tillegg til motstanden ved $28,98 og $31,50. Trenden er fortsatt positiv, og det betyr at kursmålet på $40 fortsatt kan være innenfor rekkevidde.

MACD har gitt en del støy den siste tiden, men nå ser det ut til at det har kommet tydelige kjøpssignaler fra denne formasjonen ved at det korte gjennomsnittet har brutt opp over det lange, og at begge gjennomsnittene har brutt opp over 0-linjen. Et annet klart kjøpssignal har vi fått fra RSI som har brutt opp over motstanden fra de lavere toppene.

Vil du investere i NCLH aksjen? Les hvordan du kan kjøpe Norwegian Cruise Line aksje uten kurtasje.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

Kortsiktig kursutvikling ncl nclh aksjen 280521 anbefaling
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling med candlesticks kan vi se at begge de flytende gjennomsnittene på 20 og 100 dager har gitt viktig støtte. Det korte gjennomsnittet har også blitt testet som motstand etter at kursen begynte å stige opp fra støtten ved $26,86. Ved dette nivået har vi også den tekniske motstanden ved $28,98. Begge disse fungerer nå som teknisk støtte. Nylig brøt kursen opp over motstanden ved $31,50.

Fremover kan det komme kortsiktige fall i kursen. Tester ved $31,50 eller av det korte flytende gjennomsnittet kan være gode muligheter til å kjøpe seg opp i Norwegian Cruise Line Holdings aksjer. Den stigende trenden er intakt, og mindre kursfall kan etablere høyere bunner i RSI, noe som kan gi styrke til trenden.

Norwegian Cruise Line Holdings

Multipler*

 • P/E: -2,64
 • P/B: 2,71
 • P/S: 328,91

Selskapshendelser

 • Kvartalsrapport Q2: 06.08.21
 • Kvartalsrapport Q3: 09.11.21
 • Utbytte: NA

*Data fra TradingView pr 28.05.21.

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *