Teknisk analyse av Nvidia - 280521 kursmål anbefaling tips
Tekniske analyser

Teknisk analyse av Nvidia – 280521

Nvidia aksjen kan være i ferd med å etablere en ny teknisk trend med høyere stigningstakt. Les mer om hva som er viktig å følge med på i tiden fremover i vår tekniske analyse av Nvidia aksjen.

Middelslang kursutvikling

I vår forrige tekniske analyse av Nvidia aksjen la vi vekt på at det kunne komme en triangelformasjon i chartet. Dette skjedde ikke, kursen falt nemlig tilbake, men det kom positive signaler i kursutviklingen. Det ble nemlig satt en høyere bunn, og dette kan være signal om at kursen til Nvidia vil trende oppover med høyere stiningstakt fremover.

MACD var i ferd med å gi et salgssignal når vi gjorde den forrige analysen. Nye salgssignaler kom også når det korte og det lange gjennomsnittet brøt ned gjennom 0-linjen. Nylig har det korte gjennomsnittet brutt opp over det lange gjennomsnittet, og dette er et kjøpssignal. Begge gjennomsnittene har også brutt opp over 0-linjen, og dette er også kjøpssignal.

Det har også blitt dannet høyere bunn i chartet for den tekniske indikatoren RSI. Dette blir ofte ansett som et tegn på styrke og soliditet i den stigende trenden. Ennå er det en negativ divergens mellom RSI og aksjekursen, da det har blitt dannet høyere topper i aksjekursen og lavere topper i RSI. Et brudd på motstanden i RSI vil være et godt tegn for Nvidia aksjen.

Vurderer du å investere? Les hvordan du kan kjøpe Nvidia aksje uten kurtasje.

Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

Kortsiktig kursutvikling nvidia 280521 kursmål
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling kan vi se at aksjekursen brøt ned gjennom den tekniske støtten i taket av trendkanalen, og dermed fikk vi ikke en triangelformasjon. Det som derimot hente var at kursen falt ned og testet støtten fra det korte gjennomsnittet på 20 dager, og deretter videre ned til den tekniske støtten ved $556,29. Denne støtten ble testet i flere omganger, og har holdt. Kursen har etter dette brutt opp over det korte gjennomsnittet på 20 dager, og motstanden ved $613,21. Nå er aksjekursen rett ved motstanden ved $645,12.

Motstanden som nå blir testet kan være sterk siden denne kommer fra en tidligere topp på ATH. Samtidig har kursen støtte ved $613,21 og i gjennomsnittslinjen av den nye stigende trendkanalen. Fremover kan disse komme til å bli viktige, og siden kursen nå er inne i en stigende trend kan tester av støtte eller brudd på motstanden være goe anledninger til å kjøpe Nvidia aksjer.

Nvidia

Multipler*

 • P/E: 76,35
 • P/B: 21,41
 • P/S: 20,87

Selskapshendelser

 • Generalforsamling: 03.06.21
 • Kvartalsrapport Q2: 19.08.21
 • Utbytte: $0,16 – 09.06.21

*Data fra TradingView pr 28.05.21.

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

11 + 7 =