Teknisk analyse av Plug Power - 280521 kursmål anbefaling tips
Tekniske analyser

Teknisk analyse av Plug Power – 280521

En omvendt hode-skulderformasjon kan være et signal om at den fallende trenden er over for Plug Power aksjen. Les mer om kursutviklingen i vår tekniske analyse av Plug Power.

Middelslang kursutvikling

I vår forrige tekniske analyse la vi vekt på at det kom en del motstridende signaler fra indikatorene og chartet til Plug Power aksjen. Vi pekte også på støtten ved $28 og $25 kunne komme til å bli viktige. Kursen falt under begge disse, ned til støtten ved $19. Etter dette har kursen reagert opp, og dette har ført til at vi har fått en omvendt hode-skulderformasjon i chartet. Dette er en vendeformasjon som signaliserer at trenden er i ferd med å snu. Det kan være godt nytt for Plug Power aksjen.

Potensialet fra den omvendte hode-skulderformasjonen tilsvarer den største avstanden mellom støtten fra hodet og motstanden i taket av formasjonen. Det betyr at vi har et signal om at kursen skal kunne bevege seg opp over $38. Før kursen når dette målet vil vi få en test av den tekniske motstanden ved $37,11.

Vi nevnte at MACD hadde gitt en del falske signaler i perioden før vi la ut vår forrige analyse. Dette ser nå ut til å være ordnet opp i. Vi har fått kjøpssignal ved at det korte gjennomsnittet har brutt opp over det lange gjennomsnittet og 0-linjen. Vi kan også få et nytt kjøpssignal om det lange gjennomsnittet bryter opp gjennom 0-linjen. RSI har også gitt et kjøpssignal ved å bryte opp gjennom motstanden fra de lavere toppene.

Vil du følge med på kursutviklingen? Følg Plug Power kurs på vår side.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

Kortsiktig kursutvikling plug power 280521 anbefalinger
Charts fra TradingView.

Vi har fått et brudd på motstanden i taket av den omvendte hode-skulderformasjonen, noe som er et signal om å kjøpe aksjer i Plug Power. Aksjekursen har den siste tiden også testet motstanden i det lange flytende gjennomsnittet på 100 dager og det korte flytende gjennomsnittet på 20 dager. Vi har fått et brudd på det lange gjennomsnittet, og kan være i ferd med å få på det korte gjennomsnittet i løpet av kort tid. Det vil være et nytt kjøpssignal. På oversiden er det teknisk motstand ved $37,11, men siden potensialet fra formasjonen er høyere enn dette vil sannsynligvis dette bli brutt. Som nevnt er en omvendt hode-skulderformasjon en vendeformasjon som signaliserer at trenden er i ferd med å snu. Det betyr at Plug Power aksjen kan gi god avkastning i tiden fremover.

Plug Power

Multipler*

 • P/E: -20,79
 • P/B: 9,46
 • P/S: -138,10

Selskapshendelser

 • Generalforsamling: 04.06.21
 • Kvartalsrapport Q2: 06.08.21
 • Utbytte: NA

*Data fra TradingView pr 28.05.21.

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *