Teknisk analyse av Ripple - 280521 anbefaling kursmål tips a
Kryptovaluta

Teknisk analyse av Ripple – 280521

Ripple XRP har falt kraftig tilbake etter å ha satt en ny ATH. Nå er vi i ferd med å teste viktige støttenivåer, og dersom disse ikke holder kan vi få en fallende trend. Les mer i teknisk analyse av Ripple XRP.

Mellomlang kursutvikling for Ripple

En omvendt hode-skulderformasjon var det vi trakk frem som det viktigste i vår forrige tekniske analyse av Ripple XRP. Vi hadde allerede fått et brudd på denne, men det fulle potensialet var ikke tatt ut. Nå har derimot oppsiden blitt tatt ut og kursen har falt tilbake. På vei ned har flere viktige støtter blitt brutt ved $1,371, $1,056 og $0,916. Under dette har vi lite støtte før ved $0,693.

Den tekniske indikatoren MACD gav nylig salgssignaler ved at både det korte og det lange gjennomsnittet brøt ned gjennom 0-linjen. På den positive siden kan det se ut til at det korte gjennomsnittet er i ferd med å flate ut. I chartet for RSI har det blitt dannet lavere topper, noe som har dannet en motstand.

På vår side kan du følge XRP kurs i realtid.

Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling for Ripple

Kortsiktig kursutvikling for Ripple 280521 anbefaling
Charts fra TradingView.

I perioden fra april og frem til i dag kan vi se at kursen til Ripple XRP har testet støtten fra det korte flytende gjennomsnittet på 20 dager. I midten av mai fikk vi et brudd på denne, og kursen beveger seg nå på undersiden av det korte gjennomsnittet. Nyilig har støtten i det lange flytende gjennomsnittet på 100 dager også blitt testet. Så lagt har dette holdt, og det vil være viktig at dette holder om vi får flere tester.

Fremover er det støtte og motstandsnivåer som kommer til å være viktige å følge med på. Som nevnt er det ingen tydelig trend for kursutviklingen, og dermed vil det være viktig å få etablert bunner og topper eller formasjoner som kan signalisere videre kursutvikling for Ripple XRP.

Kjøpe Ripple kryptovaluta

 • Anbefalt nettmegler
 • 33 kryptovaluta
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Teknisk analyse
 • Eget investorforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Investering i kryptovaluta er ikke regulert i Norge. Du har dermed ingen forbrukerbeskyttelse. Din egenkapital er utsatt for risiko.

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

3 × two =