Teknisk analyse av Renewables Infrastructure Group Limited - 110621 kursmål anbefaling aksjetips utbytte
Tekniske analyser

Teknisk analyse av Renewables Infrastructure Group Limited – 110621

De glidende gjennomsnittene for Renewables Infrastructure Group Limited aksjen nærmer seg hverandre. Det kan bety at vi får et trendskifte. Et brudd ut av den fallende trendkanalen vil være et solid kjøpssignal.

Middelslang kursutvikling

Siden aksjekursen til TRIG toppet ut i begynnelsen av august 2020 har den etablert en fallende trendkanal. Aksjekursen har i perioder beveget seg sidelengs innenfor denne langs viktige tekniske støtter og motstander. I slutten av mars fikk vi en test av gulvet i trendkanalen, hvor vi også fikk en test av den tekniske støtten ved 120,40 GBX. Siden har aksjekursen til Renewable Infrastructure Group LTD beveget seg oppover, og det har blitt dannet et trendgulv. Nå er kursen i ferd med å motstanden i taket av den fallende trendkanalen.

MACD gav et tidlig kjøpssignal ved at vi fikk en crossover når det korte gjennomsnittet brøt opp over det lange gjennomsnittet. Begge gjennomsnittene har nå flatet ut, men er fortsatt positive. Det har blitt dannet lavere topper i RSI, og vi har en motstand som nylig har blitt testet. I den tekniske indikatoren har det også blitt dannet høyere bunner og det kan se ut til at vi kan få en test av denne.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling trig aksjen 110621
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling kan vi se at aksjekursen til TRIG er i ferd med å bryte opp gjennom taket i den fallende trendkanalen. Et brudd her vil også kunne føre til et løft opp gjennom den tekniske motstanden ved 130 GBX. Over dette er det lite motstand før 134,80 og 137,60 GBX, annet enn taket i den stigende trendkanalen. Vi kan også se at det korte glidende gjennomsnittet på 20 dager er i ferd med å nærme seg det lange glidende gjennomsnittet på 100 dager.

Fremover tror vi det vil være viktig å følge med på utviklingen i den tekniske indikatoren RSI. Et brudd på enten teknisk støtte eller motstand i indikatoren kan gi signal om hvor kursen skal kortsiktig. Aksjen har en utbytte yield på over 5 %, noe som gjør den interessant for en langsiktig investering. En dip i kursen kan derfor være en god anledning til å kjøpe aksjen. Noe annet som blir viktig å følge med på er de glidende gjennomsnittene. Går det korte gjennomsnittet over det lange gjennomsnittet har vi også et langsiktig kjøpssignal og et trendskifte.

Renewables Infrastructure Group Limited

Multipler*

 • P/E: 38,10
 • P/B: 1,13
 • P/S: 32,19

Selskapshendelser

 • Kvartalsrapport Q2: 06.08.21
 • Kvartalsrapport:
 • Utbytte: 30.09.21 – 1,69 GBX

*Data fra TradingView pr 11.06.21.

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *