Teknisk analyse av NIO - 210621 kursmål anbefaling tips
Tekniske analyser

Teknisk analyse av NIO – 210621

NIO har utviklet seg sterkt den siste tiden, men nå har kursen stor motstand. Får vi en etablering av en høyere bunn ser chartet virkelig lovende ut for NIO aksjen.

Middelslang kursutvikling

Sist vi gjorde en teknisk analyse av NIO la vi vekt på at kursen hadde brutt ned gjennom det korte gjennomsnittet og var i ferd med å teste støtten fra det lange glidende gjennomsnittet. Videre nevnte vi også at det kom til å bli viktig å følge med på de tekniske støtte- og motstandsnivåene. Vi hadde også fått et brudd på den fallende trenden, noe som signaliserte at bunnen til aksjen kunne være nådd.

Aksjekursen har nå testet støtten ved $31,99, og har reagert opp fra denne. Kursen tester nå motstanden fra taket i trendkanalen/rektangelformasjonen. Over dette har vi også motstand ved $48,30.

Vi la ikke mye vekt på MACD i den forrige analysen siden denne hadde gitt flere falske signaler. Nå viser indikatoren derimot en langt mer tydelig tendens. Samtidig er det verdt å merke seg at gjennomsnittene har begynt å flate ut. Det samme gjelder også for RSI. RSI har også brutt opp av motstanden fra de lavere toppene.

Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling nio aksje tekniske analyser 210621
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling for Nio aksje kan vi se hvordan kursen testet motstanden ved $42,35, og brøt gjennom denne. Videre er vi nå i gang med å teste motstanden i taket av rektangelformasjonen eller den sidelengse trendkanalen. Et brudd opp av denne vil signalisere at vi kan få et løft opp over $60. Vi kan også se at kursen har blitt mer volatil den siste tiden. Det kan bety at vi kan få et fall. Slik vi ser det kan en kurs nær gjennomsnittslinjen være et godt nivå for å kjøpe seg inn. Men, før vi kjøper vil vi se at det blir dannet en høyere bunn, noe som vil være et signal om at vi kan forvente oss en stigende trend fremover.

Kjøp NIO aksjer uten kurtasje

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser
 • Fractional shares

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Din egenkapital er utsatt for risiko.

NIO

Multipler*

 • P/E: -49,55
 • P/B: 17,99
 • P/S: 17,76

Selskapshendelser

 • Kvartalsrapport Q2: 11.08.21
 • Kvartalsrapport Q3: 17.11.21
 • Utbytte: NA

*Data fra TradingView pr 21.06.21.

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: