Teknisk analyse av Aurora Cannabis - 220621 short squeeze
Tekniske analyser

Teknisk analyse av Aurora Cannabis – 220621

Aurora Cannabis har utviklet seg svakt om vi ser på YTD. Men, nå er det ting i chartet som tyder på at ting kan snu for Aurora Cannabis aksjen. Les mer i vår tekniske analyse.

Middelslang kursutvikling

I forrige analyse av Aurora Cannabis aksje la vi vekt på at MACD hadde gitt et kjøpssignal, videre hadde vi også fått et kjøpssignal fra RSI. Dette var nok til å gi kursen et løft, men motstanden i gjennomsnittslinjen i den fallende trendkanalen ble for stor, noe som førte til at kursen falt tilbake.

Nå har igjen kursen fått et løft etter å ha testet støtten ved $6,79. Kursen brøt opp gjennom gjennomsnittslinjen, og vi har fått en test av taket i trendkanalen og motstanden ved $10,42. Det ser også ut til at det er i ferd med å bli etablert en ny høyere bunn etter at vi fikk en test av støtten ved $8,51.

MACD gav et tidlig kjøpssignal etter at kursen bunnet ut ved støtten rundt $6,79. Det korte gjennomsnittet til den tekniske indikatoren har nå brutt ned gjennom det lange gjennomsnittet, men falltakten har nå avtatt. Går det korte snittet over det lange igjen vil dette være en bekreftelse på en stigende trend. RSI har nylig etablert en høyere bunn, noe som kan tyde på at vi kan få bekreftelsen fra MACD.

Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling acb aurora cannabis short squeeze 220621
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling kan vi se hvordan støtten ved $6,79 ble testet, og at dette sendte kursen over de viktige motstandene ved $7,99 og $8,51. I denne oppgangen fikk vi også brudd på gjennomsnittslinjen i trendkanalen og det korte glidende gjennomsnittet på 20 dager. Kursen har falt tilbake under det glidende gjennomsnittet, men så langt har støtten ved $8,51 holdt.

Trenden er fortsatt fallende for Aurora Cannabis aksjen, men får vi en reaksjon opp fra støtten ved $8,51 kan ting plutselig se bedre ut. Vi har da fått satt en høyere bunn i det som kan være en ny stigende trendkanal. RSI har allerede begynt å bevege seg oppover, noe som kan være et tidlig signal om at kursen skal høyere. En bekreftelse fra MACD kan da tolkes som et kjøpssignal.

Aurora Cannabis

Multipler*

 • P/E: -0,55
 • P/B: 1,02
 • P/S: 8,49

Selskapshendelser

 • Kvartalsrapport Q4: 22.09.21
 • Årsrapport: 24.09.21
 • Utbytte: NA

*Data fra TradingView pr 22.06.21.

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

1 + fifteen =