teknisk analyse av walt disney short squeeze 220621 kursmål
Tekniske analyser

Teknisk analyse av Walt Disney – 220621

Den svake utviklingen til Walt Disney aksjen har fortsatt, og det ser ikke ut til at nedgangen kommer til å stoppe med det første. Les mer i teknisk analyse av Walt Disney aksjen.

Middelslang kursutvikling

I vår forrige tekniske analyse av Walt Disney aksjen la vi vekt på at vi sannsynligvis kom til å få en ny test av støtten ved $182,59, men at vi ikke anså det som en anledning til å kjøpe Disney aksjer. Før vi kunne vurdere det måtte vi ha et brudd på motstanden i RSI. Det kom aldri, og aksjekursen har fortsatt ned i den fallende trenden. Det har også ført til at aksjekursen nå er ute av den langsiktige stigende trendkanalen.

Den fallende trenden begynte som en sekundærtrend, men siden kursen nå har brutt ut av den langsiktige trenden er det denne som nå er gjeldende. Kursen har den siste tiden holdt seg over gjennomsnittslinjen, noe som kan være et signal om at aksjen er overkjøpt på kort sikt.

MACD er negativ ved at den beveger seg på undersiden av 0-linjen. Vi fikk en crossover, men det korte gjennomsnittet har nå brutt ned gjennom det lange gjennomsnittet, noe som er en bekreftelse på den fallende trenden. Utviklingen i RSI er også svak. Det har blitt satt en lav bunn, samtidig som vi fortsatt har motstand fra lavere topper.

Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling walt disney aksjer short squeeze 220621
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling kan vi se at det korte glidende gjennomsnittet på 20 dager har blitt en viktig motstand for Walt Disney aksjen. Ennå har ikke det glidende gjennomsnittet på 100 dager blitt testet, men dette er nå inne i trendkanalen. Fremover kommer nok begge gjennomsnittene til å fungere som viktige støtte og motstandsområder. Enn så lenge ser det ut til at det er bedre å avvente investeringer i Walt Disney aksjen frem til chartet gir noen kjøpssignaler.

Walt Disney

Multipler*

 • P/E: -69,58
 • P/B: 3,70
 • P/S: 5,44

Selskapshendelser

 • Kvartalsrapport Q3: 04.08.21
 • Kvartalsrapport Q4: 12.11.21
 • Utbytte: NA

*Data fra TradingView pr 22.06.21.

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

nineteen − 15 =