hva er Dogs of the Dow aksjer investering utbytteaksjer
Nyttige tips

Dogs of the Dow

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Dogs of the Dow aksjer uten kurtasje.

Dogs of the Dow aksjer

Kjøpe Verizon aksjer uten kurtasje anbefaling kursmål tekniske analyser kursutvikling
Kjøpe Cisco aksjer uten kurtasje kursmål kursutvikling tekniske analyser anbefalinger
Kjøpe Merck aksjer uten kurtasje kursmål anbefaling tekniske analyser kursutvikling
Kjøpe 3M aksjer uten kurtasje kursmål tekniske analyser anbefalinger kursutvikling
Kjøpe Walgreens aksjer uten kurtasje kursmål anbefalinger tekniske analyser kursutvikling
Kjøpe Amgen aksjer uten kurtasje tekniske analyser kursmål anbefalinger kursutvikling
Kjøpe Dow aksjer uten kurtasje kursmål tekniske analyser anbefalinger
Kjøpe IBM aksjer uten kurtasje kursmål tekniske analyser anbefalinger
Kjøpe Chevron aksjer uten kurtasje teknisk analyse anbefaling kursmål kursutvikling
Kjøpe Coca Cola aksjer uten kurtasje teknisk analyse kursmål anbefalinger

Kjøpe Dogs of the Dow aksjer uten kurtasje

Dogs of the Dow er en investeringsstrategi som går ut på å kjøpe de 10 beste utbytteaksjene som er del av Dow Jones Industrial Average. Strategien ble lansert av Michael B. O’Higgins i 1991. For å kunne investere i aksjer som er en del av DJIA indeksen trenger du en megler som tilbyr handel med amerikanske aksjer. Det er noe de fleste norske meglere og nettbanker tilbyr, men vi pleier ikke å anbefale disse løsningene da du må betale kurtasje. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med aksjer på de amerikanske børsene.

I tillegg til å være et rimelig alternativ til norske meglere og banker har eToro også et stort utvalg av investeringsmuligheter. Du kan handle i mer enn 2000 aksjer på 16 av de viktigste børsene i verden. eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet, noe som gjør det til et trygt og seriøst alternativ. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Med et minsteinnskudd på $200 kan de aller fleste begynne med aksjeinvestering på eToro.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Dogs of the Dow – steg for steg

En viktig fordel med eToro er at du kan kjøpe fractional shares. Det betyr at du ikke trenger å kjøpe en hel aksje, men investere fra $50 og oppover i deler av en aksje. Dette gjør at også mindre investorer kan investere i Dogs of the Dow aksjer som IBM, 3M og Amgen som har ganske høye kurser. Du vil også motta utbytte som tilsvarer den delen av aksjen du eier. Fremgangsmåten for å kjøpe hele aksjer eller fractional shares er den samme, og vi skal gå gjennom den her. Normalt tar det kun noen få minutter fra du begynner på registreringen til du kan kjøpe dine første aksjer.

1: Besøk eToro

Før du kan begynne å kjøpe utbytteaksjene som er en del av investeringsstrategien uten kurtasje må du besøke eToros nettside slik at du kan registrere en konto. Dette er gratis. Du kommer til nettsiden ved å trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Siden både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk kan du forvente deg en god brukeropplevelse. Du trenger heller ikke bruke mye tid på å få oversikten over nettsiden da den har et enkelt og brukervennlig design.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden kan du trykke på knappen hvor det står Bli med nå. Dette gjør at du får frem et skjema hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din eToro-konto. Du kan enten lage deg et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller koble sammen din eToro-konto med din Facebook- eller Google-konto. Når du har valgt metode for innlogging og aktiver den er din konto registrert og du er logget inn.

Neste trinn starter du ved å trykke på Fullfør profil. Nå får du frem et skjema hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring og kunnskap om aksjer og investering blir kartlagt. Til slutt kan du verifisere din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke til innskudd og uttak fra din eToro-konto.

3: Gjør innskudd

Som nevnt er det minste innskuddet på eToro $200, og uten kurtasje blir det heller ikke for høye kostnader selv om du bare vil investere et mindre beløp. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Gjør du innskudd med VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly kan du komme raskest i gang med å kjøpe utbytteaksjene siden disse betalingsmetodene har direkte overføring. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Men, det kan da gå opptil 5 virkedager før pengene er fremme på din eToro-konto.

4: Kjøp Dogs of the Dow aksjer

Når du skal kjøpe utbytteaksjene som er del av investeringsstrategien må du bruke søkefeltet øverst på skjermen for å få frem ordreskjemaet. Skriv inn navnet eller tickeren til aksjeselskapet du vil investere i, og trykk på Handle i søkeresultatet. Fra søkeresultatet kan du også gå til informasjonssiden til selskapet. Der finner du nøkkeltall og informasjon fra selskapet, kursoversikt og analyseprogram for tekniske analyser.

Dersom du vil kjøpe fractional shares skriver du inn summen du vil investere. Vil du heller kjøpe hele aksjer skriver du inn antallet aksjer du vil ha. Når du har oppgitt sum eller antall kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Så lenge børsen er åpen vil ordren bli utført umiddelbart. Dine aksjer vil så bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen. Utbytter fra aksjene blir utbetalt til din eToro-konto.

Dogs of the Dow FAQ

Hva er Dogs of the Dow?

Aksjene som regnes for å være en del av disse er de 10 aksjene med høyest utbytteyield på Dow Jones Industrial Average. Strategien går ut på å investere i disse aksjene, og reinvestere utbyttet man mottar. Ofte gir aksjene opptil 5 % utbytte hvert år.

Hvordan kan jeg kjøpe Dogs of the Dow?

Aksjene som inngår i denne gruppen er en del av Dow Jones Industrial Average indeksen, og du trenger derfor en megler som tilbyr handel med amerikanske aksjer. På vår side kan du se steg for steg hvordan du kan kjøpe aksjene uten å betale kurtasje.

Er Dogs of the Dow en god investering?

Dette er regnet for å være noen av de beste utbytteaksjene. Aksjene er generelt lavt priset, noe som gjør at de utbetaler store utbytter til investorene. Det er ikke uvanlig at investorene mottar kvartalsvise utbytter som gir en årlig utbytteyield på 5 % eller mer.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

five − 4 =