Kjøpe vindkraft aksjer uten kurtasje investere investering eksempler liste
Nyttige tips

Vindkraft aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe vindkraft aksjer.

Vindkraft aksjer

hvordan Kjøpe Encavis aksjer uten kurtasje utbytte kursmål investere tekniske analyser kursutvikling
hvordan Kjøpe Clearway Energy aksjer investere kursmal tekniske analyser utbytte kursutvikling.jpg
Kjøpe EDP Renovaveis aksjer investere kursmål tekniske analyser kursutvikling
Kjøpe Energias de Portugal aksjer investere kursmål tekniske analyser kursutvikling
Kjøpe Longyuan Power Group aksjer investere kursmål tekniske analyser
Kjøpe AGL Energy aksjer investere kursmål tekniske analyser
Kjøpe Acciona aksjer uten kurtasje investere kursmål teknisk analyse
Kjøpe Nordex aksjer uten kurtasje investering kursmål tekniske analyser
Kjøpe SSE aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser
Kjøpe ENI Energy aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser
kjøpe royal dutch shell aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser anbefalinger
kjøpe e.on aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser kursutvikling
Kjøpe RWE aksjer uten kurtasje kursutvikling teknisk analyser kursmål
Kjøpe Siemens Gamesa Renewable Energy aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser anbefalinger kursutvikling
Kjøpe NextEra Energy aksjer uten kurtasje investering kursmål tekniske analyser kursutvikling anbefaling
Kjøpe Vestas Wind Systems aksjer uten kurtasje tekniske analyser kursmål anbefalinger kursutvikling
Kjøpe Equinor aksjer uten kurtasje kursmål anbefaling tips tekniske analyser
Kjøpe Fortum aksjer uten kurtasje kursutvikling anbefaling kursmål tekniske analyser
Kjøpe Iberdrola aksjer uten kurtasje i norge
Kjøpe Ørsted aksjer uten kurtasje teknisk analyse kurs kursmål utvikling anbefaling nytt bilde

Kjøpe vindkraft aksjer uten kurtasje

I 2020 økte kapasiteten til vindkraft med 93 GW, noe som førte til at den totale kapasiteten nå er på 743 GW. Innen 2026 er det forventet at total kapasitet skal nå 1167 GW. I dag er vindkraft den nest største kilden til fornybar energi. Det er forventninger om kapasiteten er på 1787 i 2030. Veksten i vindkraft er forventet å være høy, noe som gjør at selskapene som produserer vindturbiner eller driver vindkraftverk kan vokse kraftig fremover.

Når det kommer til investering i vindkraft har du flere valg. For eksempel strekker verdikjeden seg fra produsenter av kompositt, til produsenter av vindturbiner og videre til installasjon. De ulike selskapene er også notert på forskjellige børser. Derfor er det en fordel å bruke en megler som gir deg tilgang til handel på disse slik at du kan lage en godt diversifisert portefølje. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 2000 aksjer på 16 av de viktigste børsene.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du vindkraft aksjer – steg for steg

Som kunde på eToro får du tilgang til over 2000 aksjer notert på 16 børser, noe som gir deg god mulighet til å sette sammen en godt diversifisert portefølje. Et godt tips når det gjelder å spre risiko er å investere i børsnoterte fond. På eToro har du tilgang til over 250 børsnoterte fond, også fornybar energi ETF. Fremgangsmåten for å kjøpe ETF-er er den samme som for å kjøpe vindkraft aksjer som vi skal gå gjennom her. Normalt tar det kun et par minutter fra du begynner på registreringen til du kan gjøre din første investering uten kurtasje.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe vindkraft aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe vindkraft aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Amazon eller Google. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe vindkraft aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp vindkraft aksjer

For å kjøpe vindkraft aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter navnet eller tickeren til aksjen, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av vindkraft aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i vindkraft.

Vindkraft aksjer FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe vindkraft aksjer?

Det avhenger av hvilket selskap du ønsker å investere i. På vår side viser vi hvordan du kan kjøpe vindkraft aksjer på noen av de viktigste børsene uten kurtasje.

Hvilker typer vindkraft aksjer finnes det?

Verdikjeden til vindkraft går fra produsenter av kompositt, utvikling og produksjon av vindturbiner og installasjon og drift av vindkraftverk. Det er mulig å investere i alle disse typene selskap. På vår side kan du se eksempler på aksjer du kan investere i.

Er vindkraft aksjer en god investering?

Vindkraft er en av de største kildene til fornybar energi i dag, og det er forventet av veksten fremover blir sterk. Det betyr at aksjeselskap som driver med vindkraft kan vokse, noe som igjen kan speiles i høyere aksjekurser eller utbytte.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *