Kjøpe datasenter aksjer uten kurtasje investere eksempler liste utbytte
Nyttige tips

Datasenter aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe datasenter aksjer.

Datasenter aksjer

Kjøpe Digital Realty aksjer uten kurtasje kursmål kursutvikling tekniske analyser anbefaling investere
Kjøpe CyrusOne Inc aksjer uten kurtasje kursmål kursutvikling tekniske analyser anbefaling investere
Kjøpe CoreSite Realty Corp aksjer uten kurtasje kursmål kursutvikling tekniske analyser anbefaling investere

Kjøpe datasenter aksjer uten kurtasje

Investeringer i datasentre er populært og har sikret god avkastning til mange aksjonærer. I Norge er det få selskap å velge mellom, men ser du derimot til utlandet får du plutselig mange alternativer å velge mellom. Vi har fokusert spesielt på amerikanske datasenter aksjer. Felles for disse er at de fleste er såkalte Real Estate Investment Trusts eller REITs. Dette er en spesiell type selskap som er kjent for å utbetale store utbytter til aksjonærene.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du datasenter aksjer – steg for steg

Som nevnt har vi fokusert på REITs som enten utvikler, bygger eller driver datasentre. Dette er aksjer som er notert på de amerikanske børsene. Det finnes også andre typer aksjer som gir deg eksponering mot datasentre, som for eksempel AMD aksjen. Når du skal begynne med investering er det viktig å spre risikoen over flere selskaper, sektorer og geografiske områder. På eToro får du tilgang til over 2000 aksjer notert på 16 børser. I tillegg kan du også investere i mer enn 250 børsnoterte fond uten kurtasje. Her skal vi vise deg hvordan du kan investere i datasenter aksjer uten kurtasje. Samme fremgangsmåten kan også brukes til å investere i andre aksjer eller børsnoterte fond. Normalt trenger du bare noen få minutter på å komme i gang med å investere i datasenter.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe datasenter aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe datasenter aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Amazon aksjer. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe datasenter aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp datasenter aksjer

For å kjøpe datasenter aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter navn eller tickeren, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av datasenter aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine datasenter aksjer vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i datasentre.

Datasenter aksjer FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe datasenter aksjer?

Dersom du ønsker å investere i datasenter aksjer må du velge en megler som gir deg tilgang til børsen aksjen er notert på. På vår side kan du se eksempler på datasenter aksjer. Vi viser deg også hvordan du kan investere i aksjene uten kurtasje.

Hvilker typer datasenter aksjer finnes det?

Det finnes flere REITs eller Real Estate Investment Trusts som gir deg eksponering mot datasentre. Dette er en type selskap som utbetaler store utbytter. Det finnes også vanlige aksjeselskap som utvikler, lager og driver datasentre.

Er datasenter aksjer en god investering?

Data er enormt viktig i vårt samfunn, og det kreves mye datakraft for å prosessere denne. Dette har ført til at etterspørselen etter datasentre er høy i dag. Denne etterspørselen er også ventet å øke i tiden fremover. Mange REITs utbetaler også store utbytter til aksjonærene.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *