Kjøpe REITs aksjer uten kurtasje investere norge utbytte
Nyttige tips

REITs aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe REITs aksjer.

Kurtasjefri aksjehandel med norske, danske, finske og amerikanske aksjer
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

REITs aksjer

investere Kjøpe Equity Residentialaksjer uten kurtasje kursmål tekniske analyser kursutvikling
investere Kjøpe Alexandria Real Estate Equities aksjer uten kurtasje kursmål tekniske analyser kursutvikling
Kjøpe Equites Property Fund aksjer med CFD investere kursmål tekniske analyser sørafrikansk eiendom hvordan
Kjøpe Cromwell Property Group aksjer investere kursmål tekniske analyser kursutvikling
Kjøpe National Storage aksjer investere kursmål tekniske analyser kursutvikling
Kjøpe GPT Group aksjer investere kursmål tekniske analyser kursutvikling
Kjøpe Goodman Group aksjer investere kursmål tekniske analyser kursutvikling
Kjøpe Innovative Industrial Properties aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser
Kjøpe Digital Realty aksjer uten kurtasje kursmål kursutvikling tekniske analyser anbefaling investere
Kjøpe CyrusOne Inc aksjer uten kurtasje kursmål kursutvikling tekniske analyser anbefaling investere
Kjøpe CoreSite Realty Corp aksjer uten kurtasje kursmål kursutvikling tekniske analyser anbefaling investere
Kjøpe LTC Properties Inc aksjer uten kurtasje investering reit norge kursmål tekniske analyser anbefaling utbytte
Kjøpe Main Street Capital Corporation aksjer uten kurtasje investere reit utbytte tekniske analyser kursmål
Kjøpe AGNC Investment Corp aksjer uten kurtasje reit investeringer utbytte norge kursmål tekniske analyser

Kjøpe REITs aksjer uten kurtasje

REITs er en forkortelse for Real Estate Investment Trusts og er en selskapsform som er vanlig i USA. Dette er en type selskaper som utvikler, driver eller finansierer eiendom som genererer inntekter. For å kunne registrere en REIT må selskapet oppfylle ulike krav. Minst 75 % av egenkapitalen må være investert i eiendom, holdes som penger eller US Treasuries. Minst 75 % av inntektene må komme fra leieinntekter, renter eller tilbakebetaling av gjeld som har finansiert eiendom.

Det kanskje viktigste kravet er at minst 90 % av skattbar inntekt må utbetales som utbytte til aksjonærene. Det finnes for eksempel flere REITs som utbetaler månedlig utbytte. REITs er notert på NYSE eller Nasdaq, og for å investere i denne typen aksjer må du ha en megler som gir deg tilgang til amerikanske aksjer. Dette er noe de fleste norske meglere og banker tilbyr, men disse løsningene er ofte dyre siden du må betale kurtasje. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 2000 aksjer på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du REITs aksjer – steg for steg

Når du investerer i REITs er det like viktig å spre risikoen som når du investerer i vanlige aksjer. For eksempel kan du investere i flere forskjellige REITs slik at du får eksponering mot selskaper som investerer i datasenter, utleieboliger eller sykehus. Videre kan det også være en fordel å spre risikoen over forskjellige geografiske områder. Med tilgang til over 2000 aksjer på 16 børser gir eToro deg muligheten til å bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her skal vi vise deg hvordan du kan investere i REITs uten kurtasje, men den samme fremgangsmåten kan også brukes til å investere i andre aksjer uten kurtasje. Som regel trenger du bare noen få minutter på å komme i gang med investeringene.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe REITs aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe REITs aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Google aksjer. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe REITs aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp REITs aksjer

For å kjøpe REITs aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter navn eller tickeren, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av REIT aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine REITs aksjer vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i REITs.

REITs aksjer FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe REITs aksjer?

REITs er en selskapsform som er utbredt i USA. Aksjene er normalt notert på New York Stock Exchange og Nasdaq. Du trenger derfor en megler som gir deg tilgang til de amerikanske børsene. På vår side viser vi deg hvordan du kan kjøpe REITs uten å betale kurtasje.

Hvilker typer REITs aksjer finnes det?

REITs eller Real Estate Investment Trusts inndeles ofte etter hvordan de investerer i eiendom og hva slags eiendom de investerer i. For eksempel har du REITs som utvikler eller driver utleie av eiendom. Andre låner ut penger til selskaper som driver med utleie.

Er REITs aksjer en god investering?

REITs må følge krav om at en viss prosent av overskuddet skal utbetales som utbytte. Dette gjør at veksten i selskapet ofte er lav. Samtidig er dette aksjer som utbetaler store utbytter, gjerne månedlig eller kvartalsvis.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *