Teknisk analyse av Amyris - 040821 kursmål disruptiv teknologi
Tekniske analyser

Teknisk analyse av Amyris – 040821

Amyris har steget kraftig for så å falle tilbake. Nå kan det se ut som om aksjen skal få etablert en tydelig trend. Les mer i vår tekniske analyse av Amyris aksjen.

Middelslang kursutvikling

Amyris aksjen har lagt bak seg en kraftig kursoppgang, men har siden mars 2021 falt tilbake som mange andre aksjer som gir eksponering mot selskaper som utvikler disruptiv teknologi. Aksjekursen er ikke inne i noen trend, men det har blitt etablert lavere topper, noe som bekrefter en svak tendens. Kursen er i dag mellom den tekniske støtten ved $13,38, og motstanden ved $16,72, samt motstanden fra de lavere toppene.

De tekniske indikatorene gir signaler om at noe er i ferd med å skje for Amyris aksjen. I begge de tekniske indikatorene kan vi se at det har blitt dannet høyere bunner og lavere topper. Bollinger Bands er også i ferd med å etablere en squeeze, som normalt er et signal om at vi kan forvente oss høyere volatilitet og større kursutslag.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling amyris aksjen 040821
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling kan vi se hvordan det korte og det lange glidende gjennomsnittet på 20 og 100 dager har fungert som støtte og motstand for Amyris aksjen. Aksjekursen er nå på undersiden av det korte gjennomsnittet, noe som er negativt. Dette skjedde etter at motstanden fra de lavere toppene ble testet.

På kort sikt er det nok best å være avventende til aksjen fremfor å kjøpe. Før vi kan si noe om kursutviklingen på lengre sikt trenger vi et brudd på motstanden fra de lavere toppene eller støtten ved $13,38, og en etablert trend. Tidlige signaler om hva som kommer til å skje kan vi kanskje oppdage tidlig ved å følge med på RSI og MACD.

Amyris

Multipler*

 • P/E: -5,87
 • P/B: -10,98
 • P/S: 10,99

Selskapshendelser

 • Kvartalsrapport Q2: 05.08.21
 • Kvartalsrapport Q3: 05.11.21
 • Utbytte: NA

*Data fra TradingView pr 04.08.21.

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *