Teknisk analyse av LTC Properties Inc - 050821 kursmål
Tekniske analyser

Teknisk analyse av LTC Properties Inc – 050821

Selv etter et kraftig fall ser det ikke ut til at LTC Properties har nådd bunnen. Men, på sikt kan aksjen være en god investering for investorer som vil ha månedlige utbytter.

Middelslang kursutvikling

Frem til slutten av april 2021 var LTC Properties Inc aksjen inne i en stigende trendkanal. Frem til i dag har tendensen derimot vært fallende. Aksjekursen har også brutt ned gjennom støtten i gulvet av den nye fallende trendkanalen og beveger seg nå rett over den tekniske støtten ved $35,41. Under denne tekniske støtten er det lite støtte før vi er nede på $31,68.

MACD gav raskt et salgssignal i form av en crossover etter at aksjekursen til LTC Properties toppet ut. I slutten av mai fikk vi en ny crossover, men tendensen var svak og vi fikk ikke etablert gjennomsnittene på oversiden av 0-linjen. Et nytt salgssignal i form av en crossover fikk vi kort tid før aksjekursen falt kraftig. RSI falt også gjennom støtten denne hadde etablert fra høyere bunner. Bollinger Bands viste en squeeze kort tid før fallet, og vi ser nå at ytterlinjene beveger seg raskt fra hverandre, og det ser ikke ut til at potensialet er tatt ut ennå.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling ltc properties 050821
Charts fra TradingView.

På chartet for kortsiktig kursutvikling kan vi se hvordan kursen til LTC Properties har testet gulv, tak og gjennomsnittslinje i den fallende trenden. I denne perioden har også flere tekniske støtter og motstander blitt testet. Nylig brøt aksjen ned gjennom de tekniske støttene ved $38,53 og $37,10, og gulvet i den fallende trendkanalen. Dette er et svakhetstegn og et signal om at aksjen skal falle raskere.

Aksjekursen er nå rett over den tekniske støtten ved $35,41, men slik vi ser det vil en test av denne ikke være et godt nivå for å kjøpe aksjen. Vi har fått et brudd ned gjennom en fallende trend, så før vi skal vurdere å kjøpe denne må vi ha sett en bunn og etablering av en stigende trend. Når det har skjedd kan LTC Properties være interessant for investorer som ønsker månedlige utbytter fra investeringen sin.

LTC Properties Inc

Multipler*

 • P/E: 22,70
 • P/B: 1,86
 • P/S: 8,50

Selskapshendelser

 • Kvartalsrapport Q3: 29.10.21
 • Kvartalsrapport Q4: 18.02.22
 • Utbytte: 20.08.21 $0,19

*Data fra TradingView pr 05.08.21.

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *