Teknisk analyse av Main Street Capital Corporation - 050821 kursmål
Tekniske analyser

Teknisk analyse av Main Street Capital Corporation – 050821

Den stigende trenden er avbrutt av en ny trend med lavere stigningstakt, men det kan fortsatt være gode kjøpsmuligheter for utbytteinvestorer i Main Street Capital Corp aksjen.

Middelslang kursutvikling

Main Street Capital Corporation bevegde seg innenfor en stigende trend fra november 2020 til april 2021. Siden har aksjekursen flatet ut og beveger seg nå innenfor en svakt stigende trendkanal. Hittil er det gulvet og spesielt gjennomsnittslinjen i trendkanalen som har blitt testet.

Den tekniske indikatoren MACD er positiv, men på langt lavere nivåer enn den har vært tidligere. RSI har også dannet lavere topper og høyere bunner, noe som har gitt oss en motstand og støtte for den tekniske indikatoren. Bollinger Bands viser en squeeze, noe som er et signal om at vi kan forvente oss høyere volatilitet i aksjekursen til Main Street Capital Corporation aksjen.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling main street capital corporation 050821
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling kan vi se at aksjekursen til Main Street Capital Corporation beveger seg tilnærmet flatt. For de som er investert i aksjen er ikke dette nødvendigvis noe negativt da dette er en REIT aksje som gir utbytte hver måned. I den siste perioden har det korte glidende gjennomsnittet på 20 dager fungert som støtte flere ganger.

Slik vi ser det er det stor sannsynlighet for at kursen kommer til å fortsette videre innenfor den svakt stigende trendkanalen. En god inngang i aksjen kan være når kursen tester støtten i trendgulvet. Trenden er for smal for at den skal være interessant å trade, men for utbytteinvestorer kan det oppstå muligheter fremover.

Main Street Capital Corporation

Multipler*

 • P/E: 10,68
 • P/B: 1,83
 • P/S: 22,06

Selskapshendelser

 • Kvartalsrapport Q2: 05.08.21
 • Kvartalsrapport Q3: 05.11.21
 • Utbytte: 26.08 $0,205

*Data fra TradingView pr 05.08.21.

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *