Teknisk analyse av Maxar Technologies - 050821 kursmål
Tekniske analyser

Teknisk analyse av Maxar Technologies – 050821

Maxar Technolgies aksjen kan få store kursbevegelser fremover i følge signaler fra indikatorer. Les mer om kursutviklingen i vår tekniske analyse av Maxar Technologies.

Middelslang kursutvikling

Fra august 2020 til januar 2021 var Maxar Technologies aksjen inne i en stigende trendkanal. Denne ble så avbrutt av en ny fallende trend. I begynnelsen av mai bunnet aksjekursen ut, og vi har nå fått en ny stigende trend. Innenfor denne trenden har nivåene ved $27,86, $31,07, $36,97 og $40,13 vært viktige. Det samme kan vi også si om taket og gjennomsnittslinjen i trendkanalen. Gulvet har ennå ikke blitt skikkelig testet.

I MACD fikk vi nylig en crossover hvor det korte gjennomsnittet beveget seg opp over det lange gjennomsnittet. I de fleste tilfeller er dette et kjøpssignal, men som vi kan se er det korte snittet på vei ned igjen, og får vi en ny crossover vil dette være en bekreftelse på videre nedgang.

Chartet for RSI kan vi se at vi har fått en motstand fra lavere topper og en støtte fra høyere bunner. Slik vi ser det kan det være stor sjanse for at vi kan få tidlige signaler om hvor kursen til Maxar Technologies aksjen skal videre. Det kan skje raskt, fordi vi har en squeeze i Bollinger Bands indikatoren.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling maxar technologies 050821
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling kan vi se at Maxar Technologies aksjen var inne i en fallende trend fra janaur til mai. I mai traff kursen den tekniske støtten ved $27,60, og det ble satt en bunn på dette nivået. Det ble i ettertid også satt en ny høyere topp og en høyere bunn, noe som etablerte den nye stigende trenden.

Vi er avventende til Maxar Technologies aksjen. Grunnen til det er at det korte gjennomsnittet i MACD svekkes, og at vi har en triangel i RSI. Videre er en squeeze i Bollinger Bands et signal om store kursutslag. Summen av dette er at vi kan få høy volatilitet, men vi har ingen tydelige tegn på retning.

Maxar Technologies

Multipler*

 • P/E: -43,02
 • P/B: 1,96
 • P/S: 1,41

Selskapshendelser

 • Kvartalsrapport Q3: 15.11.21
 • Kvartalsrapport Q4: 24.02.22
 • Utbytte: 14.09.21 $0,01

*Data fra TradingView pr 05.08.21.

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *