Teknisk analyse av Renewi - 050821 kursmål
Tekniske analyser

Teknisk analyse av Renewi – 050821

Et brudd på den stigende trenden kan gi oss en konsolideringsfase, men trendbruddet kan også være starten på et større fall. Se mer i vår tekniske analyse av Renewi.

Middelslang kursutvikling

Aksjekursen til Renewi har siden slutten av september 2020 stort sett beveget seg innenfor en stigende trendkanal, men denne har vi nå fått et etablert brudd på. I første omgang er dette et signal om at vi kan forvente oss sidelengs kursutvikling fremover. Det kan se ut som om den tekniske og psykologiske støtten ved 500 GBX kan bli et gulv i en potensiell sidelengs trendkanal.

I den tekniske indikatoren MACD har det stadig blitt dannet lavere topper, samtidig som vi har fått høyere topper i kursen til Renewi aksjen. Dette er en negativ divergens som er et signal om at vi kan få økt volatilitet. Den samme utviklingen kan vi også se i RSI. Bollinger Bands ser derimot langt mer nøytrale ut.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling renewi 050821
Charts fra TradingView.

Det korte glidende gjennomsnittet på 20 dager har vært en viktig støtte for aksjekursen til Renewi, og vi har nå fått et etablert brudd på dette. Vi har også fått et etablert brudd på gulvet i den stigende trendkanalen. Som nevnt er det et signal om at vi kan forvente oss en flatere utvikling.

500 GBX er en viktig teknisk og psykologisk støtte, og det er nok stor sannsynlighet for at denne skal holde. Likevel er vi avventende til investering i Renewi aksjen siden både RSI og MACD har en negativ divergens med aksjekursen.

Renewi

Multipler*

 • P/E: 41,16
 • P/B: 1,98
 • P/S: 0,27

Selskapshendelser

 • Kvartalsrapport:
 • Kvartalsrapport:
 • Utbytte:

*Data fra TradingView pr 05.08.21.

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *