Teknisk analyse av RWE - 050821 kursmål
Tekniske analyser

Teknisk analyse av RWE – 050821

Trenden er fallende for RWE aksjen, og vi har fått en bekreftelse med et dødskryss. Likevel er det verdt å følge med på kursutviklingen. Se vår tekniske analyse av RWE.

Middelslang kursutvikling

Fra mars 2020 til januar 2021 var aksjekursen til RWE inne i en stigende trend. Denne har nå blitt byttet ut med en fallende trendkanal. Innenfor denne fallende trendkanalen er det også flere viktige støtte- og motstandsnivåer. I løpet av de siste par ukene har også gjennomsnittslinjen i trendkanalen blitt grundig testet som en støtte.

I forbindelse med at kursen til RWE aksjen testet støtten i gjennomsnittslinjen fikk vi også en crossover i den tekniske indikatoren MACD. Dette er et kjøpssignal som kommer når det korte gjennomsnittet bryter opp over det lange gjennomsnittet.

I RSI har vi fått en motstand fra lavere topper og en støtte fra høyere bunner. Det er sannsynlig at et brudd på en av disse vil være et godt signal om hvilken retning aksjekursen skal bevege seg videre i. Ytterbåndene i Bollinger Bands har begynt å nærme seg gjennomsnittet, noe som er et signal om at vi kan forvente oss lavere volatilitet.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling rwe 050821
Charts fra TradingView.

Den viktigste informasjonen vi får ut av chartet for kortsiktig kursutvikling er et dødskryss hvor det korte glidende gjennomsnittet på 20 dager bryter ned gjennom det lange glidende gjennomsnittet på 100 dager. Dette er en bekreftelse på at den lengre trenden er fallende. På den positive siden kan vi se at kursen har brutt opp over det korte glidende gjennomsnittet.

Den lengre trenden er fortsatt fallende for RWE aksjen. Derfor ser vi liten grunn til å kjøpe aksjen. Det er positive tegn, og fremover er det verdt å følge med på RSI fremover for å få tidlige signaler om retning for videre kursutvikling.

RWE

Multipler*

 • P/E: 16,73
 • P/B: 1,06
 • P/S: 1,41

Selskapshendelser

 • Kvartalsrapport Q2: 12.08.21
 • Kvartalsrapport Q3: 12.11.21
 • Utbytte: NA

*Data fra TradingView pr 05.08.21.

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *