Teknisk analyse av Enphase Energy 090821 kursmål anbefaling
Tekniske analyser

Teknisk analyse av Enphase Energy – 090821

Enphase Energy har utviklet seg sterkt den siste tiden, men det er flere signaler som kan tyde på at oppgangen vil fortsette. Les mer i vår tekniske analyse av Enphase Energy.

Middelslang kursutvikling

Grønne aksjer fikk som kjent en tøff start på året, og dette gjaldt også for Enphase Energy som var i en fallende trend fra januar og frem til mai. Som flere andre solenergi aksjer har Enphase nå etablert en stigende trendkanal. Innenfor denne trenden har nivåene rundt $116,90, $142,49, $170,20 og $188,45 vært viktige støtter og motstander. I dag er kursen på $182,88, noe som betyr at den trader mellom støtten på $170,20 og motstanden ved $188,45.

Den tekniske indikatoren MACD gav et tidlig signal om den nye stigende trenden. Vi kan se en svakhet i MACD nå som vi har fått en crossover ved at det korte gjennomsnittet har brutt ned under det lange gjennomsnittet. Samtidig kan vi se i RSI at denne har vendt opp fra en støtte som er etablert fra høyere bunner. Bollinger Bands er nøytral, noe som er et tegn på at vi ikke kan forvente oss høy volatilitet.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling enphase energy aksjen 090821
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling kan vi se at aksjekursen til Enphase Energy har hatt flere grundige tester av de tekniske støtte- og motstandsområdene. Det betyr at det skal være styrke i disse. Vi kan også se at det korte glidende gjennomsnittet på 20 dager og det lange glidende gjennomsnittet på 100 dager har fungert som støtte og motstand. I følge de glidende gjennomsnittene er også den langsiktige stigende trenden intakt for Enphase Energy aksjen.

Aksjekursen beveger seg på undersiden av gjennomsnittslinjen i trenden, noe som er et signal om at aksjen kan være oversolgt. Aksjekursen er også nær støtten fra gulvet i trendkanalen og fra det korte glidende gjennomsnittet. Ease of Movement viser en svakhet, men oppgangen i RSI for oss til å tro at Enphase Energy kan bli en vinner innenfor solenergi aksjer fremover.

Enphase Energy nøkkeltall

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *