Teknisk analyse av SolarEdge Technologies - 090821 kursmål anbefaling
Tekniske analyser

Teknisk analyse av SolarEdge Technologies – 090821

Et breakaway gap i chartet kan signalisere raskere stigningstakt for SolarEdge Technologies aksjen. Les mer i vår tekniske analyse av SolarEdge Technologies.

Middelslang kursutvikling

SolarEdge Technologies aksjen var inne i en stigende trendkanalen frem til begynnelsen av januar 2021. Deretter toppet aksjekursen ut og etablerte en fallende trend som varte frem til midten av mai. I tiden etter dette har aksjekursen vært inne i en stigende trend, noe som har hjulpet godt for investorer som sitter med solenergi ETF Invesco Solar ETF. Dette fondet har nemlig SEDG som sin nest største investering.

Den tekniske indikatoren MACD viser at det er god styrke bak kursbevegelsene. Det er etablert høyere bunn, og det er i ferd med å bli etablert en høyere topp. Det korte gjennomsnittet er nå på oversiden av det lange etter at vi fikk en crossover, og begge gjennomsnittene er på oversiden av 0-linjen, noe som er en bekreftelse på stigende trend.

Vi kan også se en fin utvikling i RSI, hvor det har blitt etablert en støtte fra høyere bunn. Dette er også en bekreftelse på oppadgående trend. Bollinger Bands hadde nettopp en squeeze, men som vi kan se er det muligheter for at denne økte volatiliteten ble tatt ut i det siste kursløftet vi hadde etter den doble bunnen.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling solaredge technologies aksjen 090821
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling bruker vi candlesticks, og dette gjør at det er enkelt å få øye på gapet som ble dannet i forrige uke. Gapet ble dannet på høyt volum, noe som tyder på at dette er et breakaway gap. Disse oppstår oftest når vi får brudd på en støtte eller motstand, og som vi kan se i chartet fikk vi et brudd på motstanden ved $253,93, og både det korte og det lange gjennomsnittet.

Breakaway gaps er ofte signaler om at kursen skal fortsette i samme retning, noe som er et bullish signal. Aksjekursen er nå nær motstanden fra taket i trendkanalen og nivået ved $314,00. Dette kan bety at vi får en høyere stigningstakt fremover. Dette blir også styrket av Ease of Movement indikatoren som nettopp brøt gjennom en motstand. På kort sikt er det sannsynlig at aksjekursen skal etablere seg på oversiden av motstanden ved $314,00, og at vi da vil få en ny trend med høyere stigningstakt.

SolarEdge Technologies nøkkeltall

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *