Teknisk analyse av Xinyi - 090821 kursmål anbefaling
Tekniske analyser

Teknisk analyse av Xinyi – 090821

Xinyi er igjen inne i en stigende trend, men vi har signaler om økt volatilitet. Det kan være kjøpsmuligheter. Les mer i vår tekniske analyse av Xinyi aksjen.

Middelslang kursutvikling

Ser vi på kursutviklingen til Xinyi aksjen siden nyttår står kursen lavere i dag. Dette gjelder for de aller fleste selskaper som driver med investering i solenergi. Xinyi skiller seg derimot ut mot mange av de amerikanske og europeiske selskapene ved at Xinyi har etablert en ny stigende trendkanal. Aksjekursen bunnet ut i mai, og har siden steget jevnt innenfor den nevnte trendkanalen.

I MACD har vi fått en bekreftelse på den stigende trenden ved at det kom en crossover på oversiden av 0-linjen. Dette er et klart positivt tegn for Xinyi aksjen. I RSI har vi også fått en støtte fra høyere bunner, noe som også er et positivt signal. Samtidig har vi fått en motstand fra lavere topper i RSI og høyere topper i aksjekursen. Dette er en negativ divergens som ofte er et signal om at vi kan få høyere volatilitet fremover.

Bollinger Bands hadde nettopp en squeeze. Dette får vi når de to ytterlinjene er nær gjennomsnittet som går i midten av de to ytterbåndene. Dette er også et signal om at vi kan få høyere volatilitet, men som vi kan se så har ytterbåndene i det siste beveget seg bort fra gjennomsnittet, noe som kan være et signal om at den potensielle volatiliteten allerede er tatt ut.

Vil du holde deg oppdatert med på våre tekniske analyser? Følg Aksjeskolen på Facebook.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling xinyi aksjen 090821
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling bruker vi candlesticks, noe som gjør det lettere å se hvordan aksjekursen til Xinyi har testet flere viktige støtte- og motstandsnivåer mens den har vært inne i den stigende trenden. Innenfor trenden har også gjennomsnittslinjen vært en viktig støtte og motstand, tak og gulv har også blitt testet. Nylig fikk vi et dødskryss mellom det korte og det lange glidende gjennomsnittet. Dette er et salgssignal, men siden vi kort tid etter fikk et nytt golden cross tolker vi dette som støy eller et signal om at konsolideringsfasen er over.

Vår tilnærming til Xinyi aksjen er at den er inne i en stigende trend, og det er derfor en potensiell investering. Samtidig har vi en negativ divergens mellom aksjekursen og de tekniske indikatorene RSI og Ease of Movement. Dette kan være signaler om økt volatilitet fremover. Denne volatiliteten kan utnyttes ved å vekte seg opp i aksjen på dager hvor den faller og reagerer opp fra støttenivåer.

Xinyi nøkkeltall

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *