Teknisk analyse av AGNC Investment Corp - 100821 kursmål anbefaling tips
Tekniske analyser

Teknisk analyse av AGNC Investment Corp – 100821

AGNC ser ut til å ha funnet støtte, noe som kan bety at vi snart har en god kjøpsmulighet i aksjen med månedlige utbytter. Les mer i vår analyse av AGNC Investment Corp.

Middelslang kursutvikling

AGNC Investment Corp er en REIT aksje som har vært inne i en langsiktig stigende trendkanal som strekker seg tilbake til mars 2020 da det ble dannet en stor dobbel bunnformasjon. Nylig hadde vi tester av taket i denne trendkanalen, noe som førte til at det nå er teknisk motstand ved $18,53, $17,94 og $17,02. Siden det har blitt etablert en fallende trendkanal som har ført aksjekursen ut av den lange trenden vil det også være motstand fra trendgulvet i den forrige trenden.

I slutten av juli fikk vi en crossover når det korte gjennomsnittet brøt opp over det lange gjennomsnittet i den tekniske indikatoren MACD. Dette er et kjøpssignal for AGNC Investment Corp aksjen. Etter at vi har fått den nye fallende trenden har det kommet en motstand i RSI fra lavere topper. Denne har vi nå fått et brudd på, dette sammen med høyere bunner i RSI er positive signaler for aksjen. Det ser også ut til at vi har en pågående squeeze i Bollinger Bands, noe som er et signal om at vi kan forvente oss økt volatilitet.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling agnc investment corp aksjen 100821
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling kan det se ut til at aksjen har konsolidert ved støtten på $15,94. Denne tekniske støtten har sammen med gjennomsnittslinjen i den fallende trendkanalen blitt tester over en lengre periode. I det samme området finner vi også det lange glidende gjennomsnittet på 100 dager. Ease of Movement indikatoren viser også en god tendens hvor den er stigende og har gitt flere høyere bunner.

På helt kort sikt er aksjen inne i en fallende trend, og det er derfor høy risiko å kjøpe den nå, selv om vi har flere positive signaler. På litt sikt, og forutsatt at vi får et brudd på den fallende trenden kan AGNC derimot være en god investering i en aksje med månedlig utbytte. Frem til dette potensielle bruddet tror vi det er best å følge med utviklingen fra sidelinjen.

AGNC Investment Corp nøkkeltall

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *