Teknisk analyse av Cisco - 100821 kursmål anbefaling
Tekniske analyser

Teknisk analyse av Cisco – 100821

Trenden er positiv for Cisco aksjen, men aksjen beveger seg på undersiden av gjennomsnittslinjen. Les mer om kursutviklingen i vår tekniske analyse av Cisco.

Middelslang kursutvikling

Cisco aksjen beveger seg innenfor en stigende trend som strekker seg tilbake til oktober 2020. Innenfor trenden kan vi se at aksjen har testet både gulv og tak. Den siste tiden har aksjen beveget seg på undersiden av gjennomsnittslinjen, noe som kan være et signal om at aksjen er oversolgt. Innenfor trenden har det blitt etablert flere tekniske støtter og motstander. I dag er det nivåene rundt $51,83, $54,81 og $56,37 som fremstår som de viktigste nivåene.

Den tekniske indikatoren MACD kom tidlig med et kjøpssignal i forbindelse med etableringen av den langsiktige stigende trenden. Frem til i dag har denne indikatoren holdt seg positiv, og det er kun det korte gjennomsnittet som har beveget seg ned i negativt terreng under 0-linjen. Indikatoren er nå i ferd med å gi en crossover ved at det korte gjennomsnittet bryter ned gjennom det lange gjennomsnittet.

RSI har etablert høyere bunner, og det er et signal om at den underliggende styrken i trenden er god. Indikatoren er nå tilsynelatende på vei til å teste denne støtten. Bollinger Bands har den siste tiden utvidet seg noe, men fremstår som nøytral.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling cisco aksjen 100821
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling kan vi se at kursen til Cisco aksjen nylig testet motstanden i gjennomsnittslinjen i trendkanalen. Kursen har i ettertid reagert noe tilbake. Vi har nå fått etablert en teknisk motstand ved dette nivået. I løpet av perioden vi undersøker kan vi se at det korte glidende gjennomsnittet på 20 dager har fungert som en viktig støtte. Dette gjennomsnittet er nå på oversiden av gulvet i trendkanalen.

Ease of Movement har vist en sterk tendens siden juli, mens aksjekursen ikke har utviklet seg like sterkt. Det kan også virke som om indikatoren er i ferd med å toppe ut. Det kan føre til et press på aksjekursen, noe som kan gi gode muligheter for inngang i aksjen som fortsatt er inne i en langsiktig stigende trendkanal.

Cisco nøkkeltall

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *