Teknisk analyse av CoreSite Realty Corp - 100821 kursmål anbefaling
Tekniske analyser

Teknisk analyse av CoreSite Realty Corp – 100821

CoreSite Realty Corp aksjen er inne i en stigende trend, men det kommer flere signaler om at veien videre er usikker. Les mer i vår analyse av CoreSite Realty Corp.

Middelslang kursutvikling

Frem til tidlig mars 2021 bevegde CoreSite Realty Corp aksjen seg innenfor en svakt stigende trend. Aksjen gjorde først et brudd på taket i trendkanalen, men det ble dannet en dobbel toppformasjon og etter påfølgende kursfall fikk vi et etablert brudd på trenden. I ettertid har det blitt etablert en ny stigende trend med høyere stigningstakt. Fra juni og frem til i dag har det blitt dannet en stigende kileformasjon. Dette er en vendeformasjon som indikerer at vi kan få et kursfall.

Etter at kursen til REIT aksjen testet gulvet i den nye stigende trendkanalen krysset det korte og det lange gjennomsnittet i MACD over 0-linjen. Dette er et bullish signal. Det korte gjennomsnittet brøt for kort tid siden ned gjennom det lange gjennomsnittet. Dette er en negativ crossover. Det korte gjennomsnittet er nå i ferd med å bryte opp over det lange igjen, noe som da vil være en bekreftelse på den stigende trenden.

I RSI har vi fått en motstand fra lavere topper. Dette sammen med høyere topper i aksjekursen har gitt en negativ divergens som er et signal om at høyere volatilitet kan forventes. Med bruddet på denne motstanden er den negative divergensen avkreftet. Vi har også fått høyere bunner noe som gir en støtte, og dette er et bullish signal. Bollinger Bands har vært smal, men er nå i ferd med å utvides, dette kan være et signal om høyere volatilitet fremover.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling coresite realty corporation aksjen 100821
Charts fra TradingView.

Med candlesticks i chartet for kortsiktig kursutvikling for CoreSite Realty Corp aksjen kan vi se at reaksjonene ned fra motstand og opp fra støtte i kileformasjonen har vært store. Går vi litt lengre tilbake i tid kan vi også se at de glidende gjennomsnittene på 20 og 100 dager har vært viktige støtter og motstand.

En stigende kileformasjon er en vendeformasjon som tilsier kursfall, RSI og MACD har derimot en utvikling som tilsier at aksjekursen fortsatt kan stige. Dette gir en usikkerhet som får oss til å avvente utviklingen. Ved et kursfall kan COR aksjen bli en god investering for investorer som vil kjøpe en aksje med gode utbytter.

CoreSite Realty Corp nøkkeltall

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *