Teknisk analyse av Digital Realty - 100821 kursmål anbefaling
Tekniske analyser

Teknisk analyse av Digital Realty – 100821

Kursutviklingen til Digital Realty har vært svak siden begynnelsen av sommeren. Nå har vi flere signaler om at det kan løsne. Les mer i vår analyse av Digital Realty.

Middelslang kursutvikling

Digital Realty aksjen har lenge beveget seg innenfor en trading range mellom nivåene $125 og $150, men siden begynnelsen av mars har det blitt etablert en stigende trendkanal. I midten av juni fikk vi et brudd på taket i trenden, men aksjekursen falt senere ned til området under gjennomsnittslinjen. Dette førte til at vi fikk en motstand fra lavere topper i chartet. Denne er nå brutt. Aksjen er fortsatt under gjennomsnittslinjen, noe som er et signal om at den er oversolgt.

Bruddet på motstanden fra de lavere toppene ble bekreftet av den tekniske indikatoren MACD som gav en crossover. Crossover får vi når det korte gjennomsnittet bryter det lange gjennomsnittet. I dette tilfellet er crossoveren et kjøpssignal. Bruddet ble også bekreftet av RSI. I RSI har vi også en støtte fra høyere bunner, noe som er et bullish signal. Ytterbåndene i Bollinger Bands har begynt å trekke seg sammen etter en periode med høyere volatilitet.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling digital realty aksjen 100821
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling kan vi se at Digital Realty aksjen over en kortere periode testet motstanden fra de lavere toppene og brøt denne. Samtidig ble også støtten i det korte glidende gjennomsnittet på 20 dager grundig testet. Som nevnt fremstår aksjer som oversolgt på kort sikt da kursen fortsatt er under gjennomsnittslinjen i den stigende trendkanalen.

Digital Realty er en REIT aksje og utbetaler gode utbytter til aksjonærene. Det er flere positive signaler som tyder på at vi kan forvente oss videre oppgang. Det betyr at vi kan få en god inngang i aksjen for å posisjonere oss for å motta utbytter.

Digital Realty nøkkeltall

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *