Teknisk analyse av LIT ETF - 110821 kursmål anbefaling
Tekniske analyser

Teknisk analyse av LIT ETF – 110821

Batteri ETF-en LIT har gitt god avkastning til aksjonærene, og det er ingen signaler om at det skal snu på lang sikt. Likevel den er i all time high. Les mer i vår analyse av LIT ETF.

Middelslang kursutvikling

Kursen til Global X Lithium & Battery Tech ETF var inne i en stigende trend fra mars 2020 til desember 2020. Deretter fikk vi et brudd ut av trend før det børsnoterte fondet gikk inn i en fallende trend som varte frem til mars 2021. Etter dette har det børsnoterte fondet vært inne i en stigende trend. Kursen er nå i den øvre halvdelen over gjennomsnittslinjen i trendkanalen, noe som kan være et tegn på at den er overkjøpt på kort sikt. Global X Lithium & Battery Tech ETF er nær all time high, så den eneste motstanden er fra tidligere topp ved $86,64. Tekniske støtter har vi ved $81,25, $75,40 og $71,30.

Den tekniske indikatoren MACD har vist en positiv tendens siden det børsnoterte gikk inn i den stigende trenden. Men, vi kan se at det korte gjennomsnittet nærmer seg det lange, noe som kan resultere i en crossover og et kortsiktig salgssignal. I RSI kan vi se det har blitt etablerte høyere bunner, noe som bekrefter den stigende trenden. Her har vi nå en støtte. Bollinger Bands er ganske nøytrale.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling lit etf 110821
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling kan vi se hvordan kursen til LIT batteri ETF konsoliderte mellom $75,40 og $81,25 før den brøt opp og steg til ny all time high. Her har det nå blitt etablert en motstand. Over dette er det kun taket i trendkanalen som gir motstand. Vi kan se at det korte glidende gjennomsnittet på 20 dager tidligere har fungert som støtte og motstand. Dette ligger nå på oversiden av trendgulvet.

På kort sikt er det muligheter for at LIT ETF skal reagere ned. Kursen ligger som nevnt på oversiden av gjennomsnittslinjen og kan derfor være overkjøpt på kort sikt. Trenden er fortsatt positiv, og som vi kan se i Ease of Movement indikatoren er det en sterk trend. Kursen er nær all time high, men i en god stigende trend, så vår tilnærming er å vekte opp på røde dager.

LIT ETF info

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *